Amazon'un Akıllı Buzdolabı Üzerinde Çalıştığı Ortaya Çıktı

Amazon'un akıllı buzdolabı üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Paylaşılan bir rapor, buzdolabı modelinin özelliklerini gözler önüne serdi. İşte tüm ayrıntılar!

Ortaya atılan bir iddiaya göre e-ticaret devi Amazon, akıllı buzdolabı üzerinde çalışıyor. Amazon'un buzdolabı projesini "Project Pulse" olarak isimlendirdiği ileri sürüldü. Akıllı buzdolabı modelinin özellikleri de paylaşıldı. Konuya dair merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde.

Amazon Akıllı Buzdolabı Özellikleri Neler?

Business Insider'da yer alan habere göre Amerika Birleşik Devletleri merkezli e-ticaret devi Amazon, "Project Pulse" isimli bir proje üzerinde çalışıyor. İddiaya göre şirket akıllı buzdolabı geliştiriyor. Amazon'un buzdolabı, kasiyer yer almayan Amazon Go marketlerindeki teknolojinin bir kısmını kullanacak.

Ekime Özel 780 TL Değerindeki Ücretsiz Amazon Prime Oyunları
OYUN

Ekime Özel 780 TL Değerindeki Ücretsiz Amazon Prime Oyunları

Ekim ayına özel ücretsiz Amazon Prime oyunları belli oldu. Ücretsiz oyun verme işini bir gelenek haline getiren Amazon, önümüzdeki ay Prime üyelerine 10 adet ücretsiz oyun sunacak.

Akıllı buzdolabının envanteri ve satın alma alışkanlıkları takip edeceği ileri sürüldü. Ayrıca buzdolabının istenen ürünleri tahmin edebileceği ve ihtiyaç duyulan yiyecek ve içecekleri temin edebileceği iddia edildi. Ürün temini noktasında Amazon Fresh veya Whole Foods'tan yararlanılacak. Elbette buzdolabının özellikleri bunlarla sınırlı olmayacak.

İddiaya göre Amazon'un üzerinde çalıştığı Project Pulse, ürünlerin son kullanma tarihlerini takip edecek. E-ticaret devinin yeni projesi Project Pulse, buzdolabında yer alan ürünlere dayalı tarifler önerebilecek.

Projenin bilgisayar ve yapay zeka direktörü Gopi Prashanth liderliğinde devam ettiği ileri sürüldü. Söz konusu proje üzerinde en az iki yıldır çalışıldığı iddia edildi. Paylaşılan bilgilere göre ABD merkezli e-ticaret devi Amazon'un yılda en az 50 milyon dolar yatırım yapıyor.

Amazon Project Pulse olarak isimlendirilen akıllı buzdolabı projesi ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. Bu sebepten ötürü e-ticaret devinin ürünü tanıtıp tanıtmayacağı veya ne zaman tanıtacağı belli değil.

Akıllı buzdolapları elbette yeni bir fikir değil. Samsung ve LG şirketlerinin yiyecekleri tanımlayabilen, Bixby gibi dijital asistanlara bağlanabilen ve hatta bazı durumlarda pratik bir şekilde yiyecek sipariş edebilen akıllı buzdolap modellerini satışa sunmuştu.

Amazon Prime Video Ekim 2021 İçerikleri

Henüz bir Prime abonesi değilseniz aylık 7,90 TL'ye Prime üyeliği satın alarak ücretsiz oyun, oyun içi içerikler, üyelere özel indirimler ve aşağıdaki içerikler de dahil olmak üzere yeni ve popüler film ve dizilerden oluşan içerik kütüphanesinden yararlanabilirsiniz.

Ekim ayında Amazon Prime Video'nun kütüphanesine eklenecek içerikler şu şekilde:

  • Welcome To The Blumhouse (1-8 Ekim)
  • Justin Bieber: Our World (8 Ekim)
  • I Know What You Did Last Summer (15 Ekim)
  • Maradona: Blessed Dream (29 Ekim)

YORUMLAR