Amazon Gaming Ücretsiz Oyunlar Belli Oldu: Battlefield 4 de Var!

Amazon Gaming ücretsiz oyunlar listesi belli oldu. Peki, Amazon Prime üyelerine hangi video oyunları ücretsiz olarak sunuldu? İşte merak edilen tüm detaylar!

Amazon Gaming ücretsiz oyunlar listesi paylaşıldı. Amazon, Prime Gaming kapsamında Prime üyelerine ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. Prime üyeleri için ücretsiz olarak sunulan oyunlar arasında günümüzde hala çok popüler olan oyunlar da yer alıyor.

Amazon Gaming Ücretsiz Oyunlar Listesi

  • Battlefield 4
  • BFF or Die
  • Newfound Courage
  • Lost in Harmony
  • Batman: The Telltale Series
  • Mugsters
  • Spitkiss
  • Frog Climbers
  • Mana Spark
  • Bombslinger
  • Faraway: Director's Cut

Ücretsiz oyun verme işini bir gelenek haline getiren Epic Games’in yanı sıra Amazon da Prime üyeleri için düzenli olarak çok sayıda ücretsiz oyun sunuyor. Amazon Gaming bedava oyunlar listesinde tam 11 tane oyun yer alıyor. Listede yer alan oyunlar arasında 29 Ekim 2013 tarihinde çıkışını gerçekleştiren Battlefield 4 yer alıyor.

DICE tarafından Frostbite oyun motoru ile geliştirilen Battlefield 4’ü Prime Gaming sayfası üzerinden ücretsiz olarak alabilirsiniz. Verilen kodu Origin üzerinden aktif edebilir ve oyuna kalıcı olarak sahip olabilirsiniz. Battlefield serisinin en başarılı yapımlarından bir tanesi olan Battlefield 4’ün 21 Haziran 2021 tarihine kadar ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz. Kodu kullanmak için 21 Temmuz 2021 tarihine kadar süreniz bulunuyor.

Prime Gaming kapsamında bedava olarak sunulan video oyunları arasında ASA Studio tarafından geliştirilen BFF or Die da yer alıyor. Co-Op oyun moduna sahip olan yapım, bulmaca türünü seven oyunculara hitap ediyor. BFF or Die isimli yapıma ücretsiz sahip olmak için 1 Temmuz 2021 tarihine kadar zamanınız bulunuyor.

Listede Bruce Wayne'i konu alan Batman: The Telltale Series de bulunuyor. Telltale tarafından geliştirilen ve kendine has grafiklere sahip olan yapım, 2 Ağustos 2016 tarihinde çıkışını gerçekleştirdi. Macera türünü seviyorsanız başarılı video oyununa göz atabilirsiniz. Batman oyununa 1 Temmuz tarihine kadar ücret ödemeden sahip olabilirsiniz.

Bulmaca ve macera türlerini seven oyunculara hitap eden Faraway: Director's Cut da kısa süreliğine ücretsiz oldu. Pine Studio tarafından geliştirilen ve 5 Mart 2021 tarihinde satışa sunulan video oyununa ücretsiz olarak sahip olabilmek için 4 Haziran 2021 tarihine kadar vaktiniz bulunuyor. Listede yer alan oyunlara sahip olabilmek için Prime aboneliğine sahip olmanız gerektiğini belirtelim.

Yeni Ücretsiz Epic Games Store Oyunu Sızdırıldı: Hangi Oyun Ücretsiz Olacak?
OYUN

Yeni Ücretsiz Epic Games Store Oyunu Sızdırıldı: Hangi Oyun Ücretsiz Olacak?

Yeni ücretsiz Epic Games Store oyunu sızdırıldı. Epic Games bu hafta kullanıcılara hangi oyunu ücretsiz sunmayı planlıyor? Detaylar haberimizde.

YORUMLAR