Amazon Prime Abonelik Fiyatı %400 Zamlandı: Peki, Ne Kadar Oldu?

Amazon Prime, abonelik ücretlerini güncelledi. 7.90 TL karşılığında yapılan üyelik fiyatları %400 oranında yükseldi. İşte fiyat detayları!

Amazon Prime, Türkiye'de en uygun fiyatlı video akış platformu olarak biliniyor. Geçtiğimiz aylarda birçok ülkede fiyatlarında artış yapan platform, Türkiye fiyatlarını güncellememişti. 

Amazon Prime abonelik fiyatı Türkiye'de 7.90 TL'ydi. Yeni yapılan güncelleme ile birlikte Prime abonelik fiyatı 39 TL'ye yükselerek %400'lük bir zirve yaptı. Ciddi bir artış olarak görülse de hala rakiplerinden çok daha uygun bir abonelik ücretiyle yayın hayatını sürdürüyor.

Bu Artış Abone Kaybettirir mi?

Belirlenen yeni abonelik ücreti, ilk olarak yeni kullanıcılar için geçerli olacak. Yeni üyelik aşamasında 1 ay ücretsiz kullanım veriliyor. Sonraki aylarda 39 TL ücret karşılığında abonelik yenileniyor. Yeni ücretin mevcut abonelerde ne zaman devreye gireceği henüz bilinmiyor.

Prime üyeliği olanlar, yacağı alışverişlerde de ücretsiz ve hızlı teslimat gibi avantajlardan faydalanabiliyor. Ek olarak Prime Video'dan ücretsiz, Prime Gaming üzerindeki ücretsiz oyun ve ek oyunlardan da yararlanılabiliyor.

Amazon Prime vs Netflix: Hangisi Daha İyi?
YAZILIM

Amazon Prime vs Netflix: Hangisi Daha İyi?

Uzun bir süredir ülkemizde hizmet gösteren Netflix şu sıralar yeni ve oldukça güçlü bir rakip ile karşı karşıya:

YORUMLAR