Android 14 Beta 2 Güncellemesi Alacak Telefonlar Belli Oldu

Android 14 Beta 2, sonunda Pixel serisi dışındaki telefonlara da geliyor. Güncellemeyi ilk alacak telefonlar belli oldu. Detaylar haberimizde!

Samet Dönmez -

Geçtğimiz yaz duyurulan Android 14 Beta 2, ilk olarak Google Pixel serisi telefonlar için sunulmuştu. İşletim sisteminin yakın zamanda diğer marka telefonlara da sunulması bekleniyordu. Bugün Android 14 Beta 2 güncellemesini alacak telefonlar belli oldu.

vivo, Nothing, Lenovo, Oppo ve çok daha fazla marka, Android 14 Beta 2 güncellemesi alacak. Peki, Android 14 Beta 2 ile kullanıcıları hangi yenilikler bekliyor?

Android 14 Beta 2 Nasıl Yüklenir?

Android 14 Beta 2 güncellemesi alacak telefonlar, bugün Google tarafından tanıtıldı. Google, İQOO, Lenovo, Nothing, OnePlus, Oppo, realme, TECNO, vivo ve Xiaomi marka telefona sahip olan kullanıcılar, Android 14 Beta 2 güncellemesini yapabilecek.

Eğer yukarıda saydığımız marka telefon modellerinden birine sahipseniz buraya tıklayarak ilgili Android sayfasına girebilirsiniz. Burada kendi markanızı seçerek Beta 2 sürümüne siz de katılabilirsiniz. Kurulumu yaparken sizin için sağlanan rehberi detaylı bir şekilde okumanız gerekir.

Android 14 Beta 2 güncellemesiyle birlikte kullanıcıları bekleyen yenilikler ise şu şekilde:

Android 14 Beta 2 Güncellemesi Alan Telefonlar

teknoloji

Google I/O'23 Öne Çıkanlar: Android 14, Pixel 7a, Bard ve Dahası!

Mobil

En İyi ve Yeni Android 14 Özellikleri Neler?

Benzer İçerikler

YORUMLAR