Android 4.2 Geliyor!

Henüz Android 4.1 ile doğru düzgün tanışamamışken ortaya atılan bir iddia Google’ın boş durmadığını kanıtlıyor. İnternete düşen bir takım haberlere göre Google şimdiden Android 4.2 için çalışmalara başladı bile. Günümüzde yeni Android sürümü olan Android

Android 4.2 Geliyor!

Henüz Android 4.1 ile doğru düzgün tanışamamışken ortaya atılan bir iddia Google’ın boş durmadığını kanıtlıyor. İnternete düşen bir takım haberlere göre Google şimdiden Android 4.2 için çalışmalara başladı bile. Günümüzde yeni Android sürümü olan Android 4.1 Jelly Bean’in henüz tam anlamıyla kullanılmaya başlanmadığı şu dönemde ortaya atılan iddia yeni bir Android işletim sisteminin üzerinde çalışılmaya başlandığı yönünde.

Android 4.2 er ya da geç gelecek, bu bir gerçek. Ancak ortaya atılan bu söylentilere göre Android 4.2 için çalışmalara çoktan başlandı. Henüz Jelly Bean çıkmadan yeni bir sürümün çalışmalarına başlanması kafaları karıştırırken, geçmişe dönüp baktığımızda Android 4.0 yani Ice Cream Sandwich piyasaya yeni sürüldüğünde, Android 4.1 söylentileri gündeme gelmişti. Söylentilerin merkezi bir Android fan sitesi, bu sitenin iddiasına göre Android 4.2’nin kod ismi değişmeyecek Jelly Bean olarak kalacak olan Android sürümünün çok büyük yenilikler içermeyeceğini bu yüzden yeni bir Android işletim sisteminden çok yeni bir güncelleme olacağı iddia edildi.

Öyle ki Ekim ayında tam anlamıyla kullanılmaya başlanacak olan Android  4.1’den kısa bir süre içinde, söylentilere göre Kasım ayı içerisinde Android 4.2 sürümünü görebiliriz. Henüz bunları konuşmak için erken ancak çıkan haberlere göre bu sürümün testlerine başlandı bile. İlerleyen günlerde neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

YORUMLAR