Android 4.3 Resmen Tanıtıldı

Google, San Francisco’da gerçekleşen etkinlikte milyonlarca kullanıcısı bulunan Android işletim sisteminin yeni sürümünü tanıttı.

Android 4.3 Resmen Tanıtıldı

Google, San Francisco’da gerçekleşen etkinlikte milyonlarca kullanıcısı bulunan Android işletim sisteminin yeni sürümünü tanıttı. Yeniden tasarlanan kamera arayüzü, genel performans iyileştirmeleri içeren Android 4.3, daha yumuşak animasyonlar ve uzun zamandır beklenen Bluetooth Smart teknolojisi, çoklu kullanıcı profilleri ve daha iyi grafikler görmemizi sağlayan Open GL ES 3.0 desteği içeriyor.

Kullanıcılar Jelly Bean işletim sisteminin son sürümü Galaxy Nexus, Nexus 4, Nexus 7 ve Nexus 10 cihazlarında deneyimleme şansı bulabilecekler. Yakın zamanda Google Edition HTC One ve Samsung Galaxy S4 cihazlarının da son sürüme kavuşmaları bekleniyor.

Android, Chrome ve Google uygulamalarının başındaki isim Sundar Pichai tarafından tanıtılan Android 4.3 ile birlikte full HD içerikler geliyor. Bunlar arasında Amerika’da oldukça popüler olan Netflix uygulaması bulunuyor. Android uygulamasında 1080p kalitede videolar izlemenizi sağlayan teknoloji şu anda sadece Google’ın yeni Nexus 7 tabletinde bulunuyor.

Google Etkinliğini Canlı Takip Edin

YORUMLAR