Android 4.4.3 KitKat Nexus'a Geldi

Çok daha önce gelmesi beklenen Android 4.4.3 KitKat güncellemesi sonunda Nexus 4 ve 5 akıllı telefonlar ile Nexus 7 tablete geldi. Kullanıcılar güncellemeyi sistem güncellemelerini kontrol ederek yükleyebilecekler.

Android 4.4.3 KitKat Nexus'a Geldi

Çok daha önce gelmesi gereken Android 4.4.3 KitKat güncellemesi sonunda Nexus 4 ve 5 akıllı telefonlar ile Nexus 7 tablete geldi. Kullanıcılar güncellemeyi sistem güncellemelerini kontrol ederek yükleyebilecekler.

Mayıs ayının ortalarında yayınlanması beklenen fakat geliştiricilerin çözemedikleri bir “rooting” sorunu nedeniyle ertelediği KitKat 4.4.3 güncellemesi, 4.4.2'deki pek çok sorunun da çözülmesiyle duyuruldu. Güvenlik iyileştirmelerinin yanında veri bağlantısı kaybı ve rastgele yeniden başlama sorunlarının giderilmesini ve özellikle Nexus 5'teki kamera sorunlarının çözülmesini kapsayan güncel sürüm yaklaşık 54MB. Arayüzde ve özelliklerinde önemli bir değişiklik içermeyen sürüm, Nexus 5'te birkaç renk değişikliği dışında otomatik kablosuz ağa bağlanma ve cevapsız arama LED ışığında bir düzeltme sağlayacak.

Güncelleme konusunda kendi cihazlarına öncelik tanıyan Google'ın diğer Android cihazlarına güncellemeyi ne zaman sunacağıyla ilgili henüz bir tarih yok. Samsung'un güncellemeyi cihazları üzerinde denediği söylentisi de yayılıyor. Büyük bir değişikliğin beklendiği Android 4.5'in ise henüz ayrıntıları dahi yok.

ASUS FonePad 8 Hızlı Geliyor

Haftanın iOS Oyunu: Metin Uca'dan Gaf Dağı

YORUMLAR