Android için Resmi Office Uygulaması Türkiye'ye Açıldı

Mobil cihazlar için resmi Office uygulaması olan Office 365 için Office Mobile, Türkiye'ye açıldı.

Android için Resmi Office Uygulaması Türkiye'ye Açıldı

Geçtiğimiz Haziran ayında iOS platformuna giriş yapan Office Mobile uygulaması, kısa bir süre önce Android platformu için de indirilmeye sunulmuştu. Uygulamanın Google Mağaza’dan indirilmemesine büyük tepki gösteren Türkiye'deki Android kullanıcılarına güzel haber, bugün geldi.

Mobil cihazlar için resmi Office uygulaması olan Office 365 için Office Mobile, 1 Ağustos’ta Android platformuna giriş yapmıştı. Resmi bir uygulama olması nedeniyle dünya genelinde büyük sevinç ile karşılanmış, ancak Türkiye’de indirilmeye açılmaması sebebiyle Türkiye’deki kullanıcıların olumsuz yorumlarına maruz kalmıştı. Bugün yapılan düzenleme ile birlikte Türkiye’deki kullanıcılar da resmi Office uygulamasına kavuşmuş oldu.

Office 365 abonelerine ücretsiz olarak sunulan uygulama, Word, Excel ve PowerPoint’ten oluşuyor. Bulut sistemini kullanan Office mobile ile mobil cihazınızdan yeni Word, Excel belgeleri oluşturabilir, düzenleyebilir, belgelerinize yapılan yorumları görüntüleyebilir, belgelerinizi e-posta olarak gönderebilir veya SkyDrive hesabınıza aktarabilirsiniz. Çevrimdışı konumda son kullandığınız belgeleriniz üzerindeki değişiklikler yapabilirsiniz.

Google+'ın Android Uygulaması Güncellendi

YORUMLAR