Android N Tanıtım Tarihi Netlik Kazandı

Android N için tanıtım tarihi kesinleşti.

Android N Tanıtım Tarihi Netlik Kazandı

Bu yıl düzenlenecek olan Google I/O etkinliğinin tarihi şirketin CEO'su tarafından Twitter hesabından duyuruldu. Bu tarih Android N içinde tanıtım tarihi olabilir.

Google'ın her yıl düzenlediği Google I/O etkinliğinin tarihi şirket CEO'su Sundar Pichai tarafından duyuruldu. Google'ın en önemli etkinliği olarak gösterilen Google I/O'da tüm gözler Android N'de olacak. Google I/O Geliştirici Konferansı bu sene 18-20 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

Her sene Moscone Center West'te düzenlenen etkinlik bu sene farklı olarak Mountain View'de yer alan Shoreline Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek.  Google'ın ilk etkinliği yine burada gerçekleştirilmişti. Bu sene düzenlecek etkinliğin odak noktasında ise kuşkusuz Andorid N sürümü yer alıyor. Android işletim sisteminin kapsamlı yeniliklerinin dahil edileceği Android N'in Mayıs ve Haziran ayları arasında Nexus cihazlarda yayınlanması bekleniyor. Android N ile beraber kullanıcıları pek çok yeniliğin beklediği düşünülüyor.

Konferans sırasında aynı zamanda Andorid Wear, Andorid TV ve pek çok Google yeniliğinin de yer alacağı gelen haberler arasında. Geçtiğimiz aylarda gelen haberlerde ise Andorid N için konulacak ismin bizler tarafından belirleneceği ifade edilmişti. Sizce bu sürümün adı ne olmalı? "Android Nutella güzel bir seçenek aslında"

Android 6.0 Marshmallow Bir Türlü Yükselemiyor!

Android Telefonlarınızın Şahlanmasını Sağlayacak 7 Tema Uygulaması

YORUMLAR