Android ve iPhone İçin BBM Yayınlandı

BBM en sonunda iPhone ve Android cihazlar için yayınlandı ve sohbet etmek isteyenleri bekliyor.

Android ve iPhone İçin BBM Yayınlandı

BBM uzun süredir BlackBerry kullanıcıları tarafından tercih ediliyordu ve diğer akıllı cihazlara sahip kullanıcılar da BBM'in sohbet ağına katılmak için büyük talep gösteriyorlardı. Her ne kadar BBM'in popülerliğini yitirmeye başladığı bir dönemde yayınlansa da sonunda Android ve iPhone için BBM uygulaması hazır ve kullanıcılar tarafından indirilebiliyor.

Şimdiye dek 6 milyon kişinin bbm.com üzerinden uygulama çıkış tarihinde bilgilendirilmek için kayıt yaptırdığı dikkate alındığında, BBM'in eskisi kadar tutulmayacağı düşünülse de bunun tam tersi bir ihtimal de mevcut. Zira kullanmak için telefon numarası değil PIN gerekmesi sayesinde kişisel gizliliğine önem verenler BBM'i daha kullanışlı bulacaklardır.

Aşağıdaki bağlantıları kullanarak uygulamayı cihazlarınıza indirebilirsiniz. Uygulamayı yükledikten sonra sistem sizden e-posta adresinizi isteyecektir ve sıra sizin hesabınıza geldiğinde PIN numaranız BlackBerry tarafından sağlanacaktır. Maalesef yükler yüklemez kullanma gibi bir opsiyon şimdilik geçerli değil ve BlackBerry'nin neden kullanıcıları bu şekilde zorladığı henüz bilinmiyor.

Windows 8.1'in oyun performansı düşük

YORUMLAR