Android'in En Popüler Klavye Uygulaması SwiftKey'in iOS Versiyonu Çıkabilir

Android platformu üzerindeki en popüler klavye uygulaması olan SwiftKey'in kısa bir süre içerisinde iOS versiyonu uygulama marketi üzerinde yerini alabilir.

Android'in En Popüler Klavye Uygulaması SwiftKey'in iOS Versiyonu Çıkabilir

Android platformunun en popüler klavye uygulaması olan SwiftKey, iOS platformuna küçük notlar alabileceğiniz farklı bir uygulama olarak gelebilir.

Twitter'da sızdırılan fotoğrafla birlikte yayılmaya başlayan haber, SwiftKey'in iOS platformuna gelebileceğinin sinyallerini verdi. SwiftKey'in şirketinden herhangi bir resmi açıklamama gelmemesiyle birlikte, uygulamanın iOS versiyonunun ne zaman gelebileceği ve fiyatının ne kadar olacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

Apple'ın henüz sahip olduğu doğal klavyeyin değiştirilmesine izin vermemesi sebebiyle iOS platformu için geliştirilemeyen klavye uygulamaları, Android platformunda oldukça fazla sayıda bulunuyor. Bu nedenle SwiftKey'in iOS platformu üzerindeki uygulaması klavye değişikliği yerine kısa ve küçük notlar almanızı sağlayacak olan farklı bir türde karşımıza çıkabilir.

SwiftKey şuan için sadece Android cihaz sahibi kişiler tarafından kullanılabilmektedir. Daha hızlı ve farklı bir klavye uygulaması arayışındaysanız Android cihazlarınıza SwiftKey uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulamanın ücretsiz versiyonu olduğu gibi, 4.95 $ karşılığında satın alabileceğiniz Pro versiyonu da bulunmaktadır.

2013'ün En İyi Mobil Oyunları

YORUMLAR