Angry Birds Transformers Yayınlandı

Rovio'nun geliştirdiği Angry Birds Transformers oyununun iOS versiyonu bugün Apple Store üzerinde yayınlandı. Hemen ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Angry Birds Transformers Yayınlandı

Mobil dünyanın en popüler ve eğlenceli oyunlardan bir tanesi olan Angry Birds'ün yapımcısı Rovio'nun geliştirmiş olduğu Angry Birds Transformers'ın iOS versiyonu bugün Apple Store üzerinde yayınlandı.

Önceki serileri ile Dünya çapında ün salan ve milyonlarca indirme sayısı ile oyuncuya sahip olan Angry Birds'ün yeni versiyonunda robot karakterler ile aksiyonun tam ortasına düşüyorsunuz. Önceki oyunlarına göre farklı bir oynanış ve yapıya sahip olan Angry Birds Transformer'ı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Gerekli indirme adreisne haberin altındaki bağlantı adresinden ulaşabilirsiniz.

Rovio şirketi, 2014 yılının başlarında Angry Birds Transformers'ı duyurmuştu. Geçtiğimiz ay içerisinde ise Yeni Zellanda ve Finlandiya ülkelerinde çıkış yaptı. Bir aylık süreden sonra oyun tüm Dünya genelinde çıkışını gerçekleştirdi fakat şu an için sadece iOS cihaz sahipleri oyunu indirebiliyor. Eğer Android işletim sistemine sahip bir telefon yada tablet sahibiyseniz, Angry Birds Transformers oyununu 30 Ekim'de indirebileceksiniz. Ayrıca uygulama indirmek için Amazon Appstore'u kullanıyorsanız da, 4 Kasım'dan itibaren oyunu oynamaya başlayabileceksiniz.

Önceki versiyonlarına göre çok daha fazla hareketli ve aksiyon dolu bir oyun olan Angry Birds Transformers'ı hemen indirerek bir an önce denemenizi tavsiye ederim. Oyunun oynanış videosunu aşağıdan izleyerek oyun hakkında genel bir fikire sahip olabilirsiniz.

Angry Birds Transformers Resmi Oynanış Videosu
OYUN

Angry Birds Transformers Resmi Oynanış Videosu

Rovio’nun koş ve ateş et tarzında oynanış sunan yeni Angry Birds oyunu Angry Birds Transformers’ın resmi oynanış videosu nihayet yayınlandı.

World of Warcraft Fırsat Paketiyle Yeni Oyuncularını Bekliyor!

YORUMLAR