Ankara'da Ücretsiz İnternet Hizmeti Genişletiliyor: İşte Yeni Bölgeler!

Ankara'da ücretsiz internet hizmetine yeni bölgeler eklenmeye devam ediyor. Peki, ücretsiz Wi-Fi hizmeti sunulan yeni bölgeler neler? İşte konuya dair detaylar!

Anıl Özünaldım -

Ankara'da ücretsiz internet hizmeti kapsamına yeni bölgeler eklenmeye devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Ankara'nın dört bir yanını internetle buluşturuyoruz" mottosu ile ücretsiz Wi-Fi hizmeti sunulan bölgeleri sıraladı. Yavaş tarafından yapılan açıklama ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde.

Ankara'da Ücretsiz İnternet Hizmeti Sunulan Yeni Bölgeler

Ankara'da ücretsiz Wi-Fi hizmetinin sunulduğu bölge sayısı artmaya devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, konu ile ilgili oldukça önemli bir açıklamada bulundu. Yavaş, yaptığı açıklamda şu ifadelere yer verdi:

"İnternete erişim hakkının temel bir insan hakkı olduğuna inanıyoruz. Bu kapsamda ücretsiz Wİ-Fİ hizmeti verdiğimiz meydan sayısı Keçiören, Sıhhiye, Çubuk ve Zafer Çarşısı ile 24'e ulaştı. Hedefimiz 35 meydanda 10 milyon m²‘lik alana internet götürmek."

İlk etapta 35 meydanda 10 milyon metrekarelik alanda ücretsiz internet hizmeti sağlayacaklarını belirten Mansur Yavaş, "Ankara'nın dört bir yanını internetle buluşturuyoruz" mottosu ile ücretsiz Wi-Fi hizmeti sunulan bölgeleri açıkladı. Ücretsiz Wi-Fi hizmeti bulunan bölgeler şu şekilde:

Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, 2 milyon 362 bin metrekarelik alanı kapsayan 24 meydanı ücretsiz Wi-Fi hizmetine açtı. Wifi.ankara.bel.tr internet sitesinde ücretsiz internet hizmeti sunan meydanları harita üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca büyükşehir belediyesinin web sitesi üzerinden ücretsiz internet sunacak yeni bölgeleri de görebilirsiniz.

Herkese Açık Wi-Fi Ağlarında Korunmanın Yolları

İnternet

En Az Ram Yiyen İnternet Tarayıcıları

Benzer İçerikler

YORUMLAR