Anne Hathaway’in Uygunsuz Fotoğrafları İnternete Düştü!

Bilgisayar Korsanlarının son kurbanı bu kez ünlü ABD’li oyuncu Anne Hathaway oldu. Oscar’lı oyuncunun sızdırılan çıplak fotoğrafları Tumblr ve Reddit gibi sitelerde yayınlandı.

Anne Hathaway’in Uygunsuz Fotoğrafları İnternete Düştü!

Bilgisayar Korsanlarının son kurbanı bu kez ünlü ABD’li oyuncu Anne Hathaway oldu. Oscar’lı oyuncunun sızdırılan çıplak fotoğrafları Tumblr ve Reddit gibi sitelerde yayınlandı. Bir anda sosyal medyanın gündemine oturan fotoğraflar birçok kullanıcı tarafından paylaşılmaya başlandı.

ABD’li ünlülerin kabusu olan bilgisayar korsanları bu kez Anne Hathaway’in fotoğraflarını sızdırdı. Geçmişte Miley Cyrus, Ariana Grande, Scarlett Johansson gibi birçok ünlü ismin özel fotoğrafları bilgisayar korsanları tarafından internette yayınlanmıştı. Benzer bir olay olarak Ağustos 2014'te de çoğu kadınlara ait olan ve aralarında Jannifer Lawrence ve Kate Upton'un da bulunduğu ünlülerin 500'e yakın özel fotoğrafı 4chan üzerinden internete sızdırılmıştı. 4chan, kullanıcıların genellikle anonim olduğu resim tabanlı bir forum özelliği taşıyor.

Tumblr ve Reddit gibi sitelerde yayınlanan fotoğraflar, sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşıldı. ABD'de ünlü isimleri hedef alan siber saldırıların devamı olduğu düşünülen olay hakkında soruşturma başlatıldı. Anne Hathaway olayla ilgili sessizliğini korurken, paylaşılan fotoğrafların Photoshop’la düzenlenmiş olup olmadığı ise bilinmiyor.

İnternet çağının en büyük problemi güvenlik. Göz önünde olan ünlülerin, siber saldırılardan korunmak için çok daha dikkatli adımlar atması en akıllıcası olacaktır.

Ünlülerin Çıplak Fotoğraflarını Çalan Hackerın Cezası Belli Oldu

Bilgisayar Güvenliğini Tehlikeye Atan ve Az Bilinen 4 Tehdit

Bilgisayar Korsanları, Akvaryumu Hackleyerek Gizli Verileri Çaldı!

YORUMLAR