Anonymous 11 Aralık'ı IŞİD Trolleme Günü İlan Etti

Anonymous yeni eylem tarihini açıkladı

Anonymous 11 Aralık'ı IŞİD Trolleme Günü İlan Etti

Fransa'da yaşanan IŞİD'in düzenlediği Paris terör saldırısının ardından bu örgüte karşı kararlı bir şekilde eylem yapma kararı alan hacker birliği Anonymous anlaşılan o ki eylemlerini sadece hack eylemleri ile sınırlı tutmayacak. Anonymous bir süre önce IŞİD'e yönelik olarak yaptığı eylemlerde bu örgüt destekçilerinin sosyal medya hesaplarını ele geçirmiş, forum sitelerini hacklemiş ve birçok IŞİD üyesinin kimliklerini ortaya çıkarmıştı.Toplamda binlerce site ve sosyal medya hesabını ele geçiren Anonymous bütün bu eylemlere ek olarak bir de IŞİD hackleme rehberi yayınlamış, bu rehberde her seviyeden kullanıcıya eylemlerine nasıl katılabileceklerini detaylı olarak açıklamıştı.

Şimdi ise Anonymous, IŞİD'in sosyal imajı ile ilgili bir eylem planlıyor. Fakat bu eylem önceki gibi hackleme şeklinde olmayacak. 11 Aralık tarihi başlayacak olan Dünya IŞİD'i Trolleme Günü'nde internet kullanıcılarının yüksek Photoshop deneyimlerinden yararlanılacak ve aşağıdaki gibi görsellerle örgüt imajı farklı bir boyuta çekilecek:

IŞİD'in sosyal medyadaki propagandalarına karşı yürütülecek bu eylemde örgütün yeni üyeler elde etmesinin önüne geçebilmek için farklı bir yol izleneceği söylenebilir. IŞİD üyelerinin kafalarını ördek kafalarıyla değiştirmenin bu eylemin başarıya ulaşmasını sağlayıp sağlamayacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Anonymous IŞİD'i Bu Sefer Viagra Reklamıyla Trolledi!

YORUMLAR