Anonymous Facebook'a Saldıracak

Anonymous hackerları bu sefer Facebook'u protesto etmeye hazırlanıyor.

Anonymous Facebook'a Saldıracak

Anonymous hackerları bu sefer Facebook'u protesto etmeye hazırlanıyor. Anonymous protesto nedeninin ise Facebook'un sansürleme tavrı olduğunu söylüyor. Anonymous'un yaptığı açıklama şu şekilde:

"Geçtiğimiz yıllarda dünya çapında büyüyen bir güç gördük. Hükümetler ve kurumlar konuşma ve fikir özgürlüğünü engellemek için stratejik olarak çalışıyorlar."

"Daha yakın geçmişte ise Facebook tarafından gerçekleştirilen ve sayıları gittikçe artan, politik liderler ya da politika ile yakından ilişkili kurumlar hakkında konuşan, alay eden, taşlama yapan kullanıcıların hesaplarını bloklama ve silme eylemlerine şahit olduk."

"Şimdi ise Anonymous'un global olarak birleşme ve çoğunluğa ve güce sahip olduğunu kanıtlama zamanı. Kimse konuşma özgürlüğünü engelleyemez. Hiçbir hükümet, hiçbir kurum ve özellikle de Facebook. "

Anonymous bu protesto kampanyasını "OpTruthForce" olarak adlandırıyor ve 6 Nisan'da başlatmayı planlıyor. Saldırının 24 saat boyunca süreceği ve bu süreçte sosyal medya sitesinin "sansürsüz" içerik selinde boğulacağı bilgisi paylaşılıyor.

Türk Hacker Acer Sitesini Ele Geçirdi

YORUMLAR