Anonymous'dan Amerika ve Başkanı Obama'ya Tehdit!

Anonymous bu sefer büyük oynuyor.

Anonymous'dan Amerika ve Başkanı Obama'ya Tehdit!

Anonymous bu sefer büyük oynuyor. Dünya çapında etkin olan hackerların faaliyet göstereceği eyleme hazırlıklar başlamış. OpUSA olarak adlandırılacak eylemde yer alacak ekiplerden olan N4m3le55 Cr3w adlı grup Amerika başkanı Barack Obama ve Amerikan vatandaşları için bir bildiri yayınladı. Bildiride şu ifadeler yer alıyor:

"Anonymous 7 Mayıs'ı unutulmayacak bir gün haline getirecek. O gün Anonymous Amerika Birleşik Devletleri Operasyonu'nun ilk adımını başlatacak. Amerika, sen Irak'ta, Afganistan'da, Pakistan'da ve son olarak da kendi ülkende çok sayıda savaş suçu işledin. "

"Sen yüzlerce masum çocuğu ve aileyi insansız hava araçları, silahlar ve şimdi de bombalarla öldürdün. Amerika sen binlerce insanı zayıf noktasından vurdun, şimdi ise bizim sıramız. Bunun hesabını ödemelisin. "

"Obama, Israil'e İsrail Operasyonu ile verdiğimiz 3 milyar doların üzerindeki maddi zararı gördün. Bu olaydan fazla bir süre geçmedi bile ve Anonymous işbirliği bu zamandan itibaren daha da güçledi. Biz de tıpkı senin tolerans göstermediğin gibi tolerans göstermeyeceğiz. "

Anonymous genel olarak kullandığı DDOS saldırılarının yanında farklı araçları da eylemde kullanma niyetinde. 7 Mayıs'ta başlayacak eylem için bütün dünya Anonymous'a kilitlenmiş durumda.

İşte bir süre önce gerçekleşen ve haber içerisinde sözü geçen İsrail Operasyonu ile ilgili detaylar

YORUMLAR