Apex Legends Mobile ve Battlefield Mobile Kapatılıyor!

EA'in sevilen mobil oyunlarından Apex Legends Mobile ve Battlefield Mobile kapatılıyor. İşte kararın alınma nedeni!

Apex Legends Mobile ve Battlefield Mobile Kapatılıyor!

EA, hem Apex Legends Mobile hem de Battlefield Mobile'ın kapatılacağını duyurdu. Apex Legends Mobile, 1 Mayıs 2023'te kapanacak. Bu noktadan sonra oyun artık oynanamayacak. Battlefield Mobile için herhangi bir tarih verilmedi ancak EA geliştirmeyi durduracağını söyledi. Battlefield Mobile'ın arkasındaki stüdyo olan Industrial Toys da tamamen kapatılıyor.

EA yaptığı açıklamada "Apex Mobile'ın güçlü başlangıcına rağmen, devam eden deneyim oyuncularımızın beklentilerini karşılayamadı. Geliştirme ortağımızla aylarca çalıştıktan sonra mobil oyunu kapatma konusunda ortak bir karar aldık." ifadelerini kullandı.

Apex Legends Mobile Gelecekte Farklı Bir Formatla Gelebilir

EA CEO'su Andrew Wilson bugünkü kazanç çağrısı için hazırladığı konuşmasında Apex Legends'ın mobil cihazlardaki olası geleceğine değinen ek bir cümle kullandı. "Apex Legends Mobile'dan çok şey öğrendik ve gelecekte bağlantılı bir Apex Mobile deneyimini yeniden tasarlama planlarımız var."

Bu, EA'in Apex Legends Mobile'ın geliştirme ortağı, Tencent iştiraki ve PUBG Mobile yapımcısı Lightspeed Studios olmadan Apex Legends'ı bir formatta mobile geri getirebileceğini gösteriyor gibi görünüyor.

Bugün itibariyle Apex Legends mevcut mağazalardan kaldırılacak ve tüm gerçek parayla uygulama içi satın alımlar devre dışı bırakılacak ancak oyuncular mevcut syndicate altınlarını harcamaya devam edebilir ve 1 Mayıs'a kadar oynamaya devam edebilirler. Bu kapatma mobil versiyona özel ve diğer platformları etkilemeyecek. Ayrıca herhangi bir geri ödeme yapılmayacak.

Apex Legends Mobile 60'dan Fazla Ülkede En Çok İndirilen Oyun Oldu
OYUN

Apex Legends Mobile 60'dan Fazla Ülkede En Çok İndirilen Oyun Oldu

Kısa bir süre önce, Respawn Entertainment nihayet mobil Apex Legends portunu piyasaya sürdü. Yeni mobil oyun bir süredir beta aşamasındaydı ve beta süreci bile oyuncuları heyecanlandırmaya yetecek kadar popülerdi.

Apex Legends Mobile'ın İlk Haftasında Elde Ettiği Gelir Dudak Uçuklattı
OYUN

Apex Legends Mobile'ın İlk Haftasında Elde Ettiği Gelir Dudak Uçuklattı

Respawn Entertainment, merakla beklenen Apex Legends Mobile'ı birkaç gün önce piyasaya sürdü ve oyun, bu kadar kısa sürede 4.

YORUMLAR