Yeni İddia: Apple 2023'ü Durgun Geçirebilir!

Apple'ın 2023 yılı içerisinde mevcut ürün gruplarında kayda değer ürün güncellemeleri yapmayacağı iddia ediliyor. İşte detaylar!

Yeni İddia: Apple 2023'ü Durgun Geçirebilir!

Bloomberg'den Mark Gurman bugün son Power On bülteninde Apple'ın 2023 yılı için iPad, AirPods, Apple TV ya da Apple Watch ürün serilerinde önemli bir güncelleme planlamadığını söyledi.

Apple'ın bu baharda karma gerçeklik başlığını tanıtması bekleniyor ve başlığın yakında piyasaya sürülmesi, odağı Apple'ın portföyündeki diğer ürünlerden uzaklaştıracak gibi görünüyor. Gurman'a göre bu yıl iPad için önemli bir güncelleme beklenmiyor ve en yakın büyük güncelleme 2024'ün ilk yarısında OLED 11 inç ve 13 inç iPad Pro'larla gerçekleşecek. Gurman, Apple'ın giriş seviyesi iPad, iPad mini ve iPad Air için küçük özellik artışları sunabileceğini söylüyor.

2023 Yılında Apple Kayda Değer Ürün Güncellemeleri Yapmayacak

Yeni İddia: Apple 2023'ü Durgun Geçirebilir!

Gurman ayrıca AirPods serisi için bu yıl "kayda değer" herhangi bir güncelleme beklememek gerektiğini söylüyor; bu da AirPods Max'in güncellenmiş bir versiyonunun piyasaya çıkma olasılığını ortadan kaldırıyor. Keza geçtiğimiz günlerde Apple'ın daha uygun fiyatlı bir AirPods Lite varyantı üzerinde çalıştığı iddia ediliyordu.

Gurman, Apple Watch modellerinde ise bazı küçük performans iyileştirmeleri dışında bu yıl büyük donanım değişiklikleri beklemediğini söylüyor. Apple, Eylül ayında yepyeni Apple Watch Ultra'yı duyurmuştu, dolayısıyla bu modelde ve serinin diğer modellerinde küçük güncellemeler yapılması bekleniyor. Gurman, Apple'ın 2023 yılında yeni bir Apple TV planının da olmadığını söylüyor.

Peki sizin Apple'dan bu yılki beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Apple Uygun Fiyatlı AirPods Lite Geliştiriyor
TEKNOLOJİ

Apple Uygun Fiyatlı AirPods Lite Geliştiriyor

Apple şu anda ikinci nesil AirPods'tan daha gelişmiş AirPods Max'a kadar dört farklı AirPods modeli satıyor. AirPods oldukça popüler bir kulaklık hâline gelmiş olsa da pek de ucuz sayılmaz ancak Haitong Intl Tech Research'ten analist Jeff Pu'ya göre şirket şimdi daha ucuz kablosuz kulaklıklarla rekabet etmek için yeni "AirPods Lite" üzerinde çalışıyor.

Apple Yine Birilerini İşinden Etti: İşte Yeni Teknolojisi!
İNTERNET

Apple Yine Birilerini İşinden Etti: İşte Yeni Teknolojisi!

ChatGPT ve diğer yapay zekâların potansiyel olarak insan işlerini ele geçirmesi hakkında pek çok tartışmanın yaşandığı bu dönemde Apple, Apple Kitaplar'da belirli kitaplar için yapay zekâ destekli sesli anlatımı başlattı.

YORUMLAR