Apple'ın AirPods Pro 2 Satışları Rekor Seviyelere Ulaştı

Apple, yalnızca telefon değil, farklı segmentlerde de başarılarına devam ediyor. AirPods Pro 2 satışları şirketi memnun etmiş durumda. İşte detaylar!

Apple'ın AirPods Pro 2 Satışları Rekor Seviyelere Ulaştı

Apple, akıllı telefon pazarında önemli bir isim olmasının yanı sıra, akıllı saat segmentinde ve kablosuz kulaklık kategorisinde de büyük bir marka değerine sahip. Bugün gelen yeni bir rapor AirPods Pro 2'nin pazarda büyük bir başarı elde ettiğini ortaya koyuyor.

Yeni bilgiler, ikinci nesil AirPods Pro'nun piyasada merakla beklendiğini rakamlarla ortaya koyan bir Canalys raporundan geliyor.

Apple hayranları yeni bir AirPods Pro modelini beklerken, çok popüler olan AirPods Pro'nun halefi büyük satışlara imza atıyor. Cupertino merkezli teknoloji devi Apple, bir haftadan biraz daha uzun bir süre içinde 4 milyon adet satış gerçekleştirmeyi başardı.

Apple Son Çeyreği Rakibi Samsung'un Önünde Kapattı

Apple'ın AirPods Pro 2 Satışları Rekor Seviyelere Ulaştı

Apple, bu yılın üçüncü çeyreğinde %30,9 pazar payıyla yaklaşık 23,8 milyon adet kulaklık satışına ulaştı.

Özellikle bu, aynı zamanda geçen yılın aynı çeyreğine göre %34'lük oldukça büyük bir büyümeye işaret ediyor. Bu meblağnın 4,2 milyon adetlik kısmını, 2022'nin 3. çeyreğinde AirPods Pro 2 tek başına oluşturdu. 2. nesil modeller 7 Eylül'de duyurulmuş, 23 Eylül'de ise piyasaya çıkmıştı.

Öte yandan AirPods Pro 2'nin en büyük rakibi Samsung'un Galaxy Buds 2 Pro kulaklıkları bu yılın üçüncü çeyreğinde satışlarında önemli bir düşüş gördü.

Apple AirPods Pro 2 Özellikleri ve Fiyatı
TEKNOLOJİ

Apple AirPods Pro 2 Özellikleri ve Fiyatı

Üst düzey ses deneyimi sunmak amacıyla özel olarak tasarlanan ve etkileyici teknolojilere ev sahipliği yapan AirPods Pro 2 özellikleri ile dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

AirPods Pro 2, Pil Değiştirme Hatasıyla Gündemde
TEKNOLOJİ

AirPods Pro 2, Pil Değiştirme Hatasıyla Gündemde

Apple, AirPods Pro 2 kablosuz kulaklıklarının merakla beklenen ikinci neslini kısa süre önce duyurmuştu ancak iPhone 14 serisine benzer şekilde, yeni kulaklıklarının bile piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra hatalarla karşı karşıya olduğu görülüyor.

YORUMLAR