Apple Car Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Bloomberg tabanlı yeni bir rapora göre Apple Car, tam otonom çalışabilecek şekilde dizayn ediliyor. Peki Apple Car çıkış tarihi ne zaman?

Apple Car Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Apple'ın elektrikli otomobil geliştirdiğine yönelik söylentileri uzun bir süredir duyuyoruz ancak Bloomberg tabanlı yeni bir rapora göre şirket, bu otomobili tam otonom çalışabilecek şekilde dizayn ediyor. Peki tam otonom Apple Car çıkış tarihi ne zaman?

Tam Otonom Apple Car Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Bloomberg tarafından yayınlanan sızıntıya göre Apple Car direksiyon simidi olmadan gelecek ve kullanıcılara pedal ya da eller serbest seçeneği sunulacak. Nitekim eller serbest modunda yolcular, arabanın yan tarafına bakacak şekilde oturacak.

Şirketin bu süreçte birkaç yıllık bir yol haritası belirlediği söyleniyor. Görünüşe göre tam otonom Apple Car için planlanan piyasaya çıkış tarihi 2025 olarak belirlenmiş durumda. Bu da, şirketin eksiklikleri tamamlaması için dört yıllık bir süresi olduğu anlamına geliyor.

Apple Karma Gerçeklik Gözlüğü 2022 Yılında Tanıtılacak

Apple İnsansız Hava Aracı da Geliştiriyor Olabilir

Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Marka Ofisi (USPTO), Apple tarafından yapılan iki yeni patent başvurusunu yayınladı. Teknoloji devi tarafından alınan patentler, şirketin yakın gelecekte drone ya da bir başka ismi ile insansız hava aracı geliştirmeye ilgi duyduğunu gösteriyor.

Söz konusu patentlerden ilki insansız hava aracını uzaktan, kablosuz kontrolörle, eşleştirmek için kullanılan aparatları, sistemleri ve yöntemleri kapsıyor. Diğer patent ise insansız hava aracının hücresel ağ sistemi aracılığı ile nasıl kontrol edilebileceğine ve izlenebileceğine odaklanıyor.

Apple'dan USB-C Çıkışı: İnovasyonu Engelleyecek
MOBİL

Apple'dan USB-C Çıkışı: İnovasyonu Engelleyecek

Avrupa Birliği Komisyonu kısa bir süre önce elektronik cihaz üreticilerini USB-C konnektörüne zorlayan yeni bir teklifin ayrıntılarını duyurmuştu.

YORUMLAR