Apple Durmak Bilmiyor, Kablosuz Alışveriş Torbası AirBag Tanıtıldı!

Apple AirBag görücüye çıktı, Apple AirBag özellikleri yazımızda

Apple Durmak Bilmiyor, Kablosuz Alışveriş Torbası AirBag Tanıtıldı!

Geçtiğimiz haftalarda iPhone 7, iPhone 7 Plus ve Apple Watch 2'yi tanıtarak şov yapan Apple, yine hayatımızı kolaylaştıracak bir başka mucize icatla karşımıza çıktı. Kullanıcıların günlük ihtiyaçlarını iyi takip eden ve bu ihtiyaçları akıllı bir şekilde karşılamayı hedefleyen Apple'ın son projesi AirBag, sadece bir kağıt alışveriş torbası değil, adeta bir tasarım harikası. İçerisinde Apple W1 çipini bulunduran torba dünyanın en akıllı alışveriş torbası olarak anılıyor. Torba ağzında bulunan kızılötesi sensörler ve hareket sensörleri otomatik olarak torbada taşıdığınız şeylerin nem ve ağırlığını algılıyor ve torbanın doluluk oranını hesaplıyor. Ayrıca Apple AirBag, sensörleri yardımıyla elde ettiği bilgileri kablosuz olarak AirBag'inizle eşleştirdiğiniz diğer Apple cihazlarınıza iletebiliyor.

Tamamen kablosuz olarak tasarlanmış Apple AirBag bir kere şarj ettikten sonra 3 saatlik kullanım ömrü sunuyor. Apple AirBag, 2 farklı boyut seçeneğine sahip. Küçük olan Apple AirBag 2.25 kg'lik bir taşıma kapasitesine sunuyor. Daha büyük olan Apple AirBag Plus ise 4.5 kg ağırlığında eşya taşımanıza imkan tanıyor: 

Apple AirBag sadece basit bir kağıt alışveriş torbası da değil. Bu torbayı yeri geldiğinde bir kedi evi olarak da kullanabilmektesiniz:

Eğer halen haberimizin herhangi bir ciddiyete sahip olmadığını anlamadıysanız Apple AirBag'in sadece bir parodiden ibaret olduğunu belirtmekte fayda var. Amerikalı ünlü şovmen Conan O'Brien, televizyon şovu için hazırladığı bu özel videoda Apple'ın yeni ürünleri olan Apple Watch 2, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı ve Apple'ı hunharca ti'ye alıyor:

Videonun sonundaki Apple sloganı ise olaya noktayı koyuyor:

"Biz artık ne istediğinizi bilmiyoruz ve umrumuzda da değil"

Apple'ın Hiç Kimselere Söylemediği 5 iPhone 7 Zayıflığı!

YORUMLAR