Apple Hakkında Bomba İddia, iPhone 7 Pro Geliyor!

Apple'ın şu sıralar iPhone 7 Pro adında üst seviye bir telefon üzerinde çalıştığı söyleniyor.

Apple Hakkında Bomba İddia, iPhone 7 Pro Geliyor!

Şu sıralar iPhone SE adlı bir telefon ile uğraştığı iddia edilen Apple'ın iPhone 7 Pro adlı bir telefon daha çıkaracağı söyleniyor.

Akıllı telefon sektörünün dev firması Apple cephesinde şu sıralar hareketli günler yaşanıyor. Firma hakkında gelen söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz hafta iPhone SE adında bir telefon üzerinde çalıştığı iddia edilen Apple'ın şu sıralar üst seviye bir telefon üzerinde daha çalıştığı söyleniyor. Ortaya atılan söylentilere göre Apple, iPhone 7 Pro adında bir telefon üzerinde daha çalışıyor. Bu telefonun üst seviye özelliklere sahip olacağı ve firmanın en yeni teknolojilerini kullanacağı da gelen haberler arasında.

Bu yılın sonlarına doğru piyasaya çıkacağı söylenen telefon, henüz Apple tarafından doğrulanmadı. iPhone 7 Pro telefonda 3 GB RAM, çift kamera ve A10 yongasının yer alacağı söyleniyor. Apple'ın A10 yongasında yaptığı düzenlemeler de göz önüne alındığında bu telefonun performans açısından kullanıcılarını memnun etmesi bekleniyor. Gelişmiş OIS desteği, güçlü batarya, çift hoparlör gibi özellikler de iPhone 7 Pro'nun avantajları arasında yer alacak.

Henüz bu telefonun olup olmadığına dair bir haber gelmiş değil. Bu telefonunda gerçekleşmemiş Apple efsanelerinden birisi olması da muhtemel. Bekleyip görelim.

Apple'dan Samsung'a Darbe!

Apple'ın Siri'si Sonunda Mac Bilgisayarlara Geliyor

YORUMLAR