Apple İlk Android Uygulamasını Yayınladı, Kullanıcılar 1 Yıldız Yağmuruna Tuttu

Move to iOS uygulaması Google Play'de yerini aldı ve büyük bir şokla karşılaştı

Apple İlk Android Uygulamasını Yayınladı, Kullanıcılar 1 Yıldız Yağmuruna Tuttu

iOS sisteminin geliştiricisi Apple ilk Android uygulamasını geliştirerek Google Play üzerinde kullanıcıların beğenisine sundu ve troll yağmuruna tutuldu. Daha önceden Android işletim sisteminin geliştirici Google'ın iOS için uygulamalar geliştirip iOS uygulama marketi App Store üzerinde kullanıcılara sunduğuna şahit olmuştuk. Fakat bu zamana kadar Apple herhangi bir Android uygulaması geliştirmemişti. Fakat bu gelenek Apple'ın Move to iOS uygulamasını Android kullanıcılarına sunması ile bozuldu.

Move to iOS uygulaması temel olarak Android'den iOS'a geçiş konusunda kullanıcılara yardımcı olan bir dosya transferi uygulaması. Move to iOS rehber aktarma, mesaj aktarma, fotoğraf ve video aktarma gibi dosya transfer işlemlerini gerçekleştirebilirken e-posta hesaplarınızı, yer imlerinizi, takviminizi de aktarabiliyor.

Move to iOS temelde oldukça kullanışlı bir uygulama. Eğer eski Android cihazınızı yeni bir iPhone ve iPad ile değiştiriyorsanız zahmetsiz bir şekilde yeni iOS cihazınızı kullanmanıza yardımcı oluyor. Peki durum böyleyken bu uygulama neden 1 yıldız yağmuruna tutuluyor? İşte uygulamaya yorum yapan kullanıcıların ağızlarından bu sorunun cevapları:

Özet olarak, uygulamayı indirmek ve faydalanmak istiyorsanız uygulamanın puanına takılmayın, yorumları ise biraz gülmek ve eğlenmek için okumayı ihmal etmeyin. Move to iOS uygulaması Android 4.0 ve üst versiyonlarına sahip akıllı telefon ve tabletlerde kullanılabiliyor:

iOS 9'un Dikkat Çeken Özellikleri

YORUMLAR