Apple iOS7'nin Beta 3 Sürümünü Çıkardı

iOS 7'nin beta 2 sürümünün çıkışından itibaren 2 hafta geçtikten sonra Apple, kayıtlı geliştiriciler için beta 3'ü getirdi. iOS 7'yi haziran ayının başlarında duyurduktan sonra beta testlerine başlayan Apple, betaların çıkış döngüsünü 2 haftada bir yeni

Apple iOS7'nin Beta 3 Sürümünü Çıkardı

iOS 7'nin beta 2 sürümünün çıkışından itibaren 2 hafta geçtikten sonra Apple, kayıtlı geliştiriciler için beta 3'ü getirdi. iOS 7'yi haziran ayının başlarında duyurduktan sonra beta testlerine başlayan Apple, betaların çıkış döngüsünü 2 haftada bir yeni sürüme geçerek geçmişteki iOS'lerin beta testlerinden daha hızlı ve tutarlı davranıyor.

Beta 3'ün çıkış notlarında ilerleyen zamanlarda gelebilecek yeni özelliklere ait göze çarpan bir şey görünmüyor. Ancak bazı hazırlanan raporlara göre uygulamalardaki arayüzlerin yazı tipi ve ikonları hakkında değişmeler olduğu söyleniyor.

Apple'ın iOS 7 testlerine henüz yeni başlamış olması iOS 7'nin son hali için bir çok şeyin değişebileceği anlamına geliyor. Şuan denenenlerin bir kısmı bu işletim sisteminin piyasaya çıkış versiyonunda gerekli görülmeyip çıkartılabilir yada değiştirilebilir.

Apple'ın beta güncellemelerinde bu şekilde tutarlı ve hızlı olması daha verimli ve iyi bir test aşamasını beraberinde getireceğini düşünüyorum. iOS 7 ile birlikte pek çok değişiklik gelicek olması özellikle uygulama geliştiricilerini yakından ilgilendiriyor.

Umarım test aşamaları böyle düzenli ve hızlı gelişmeye devam eder.

Apple En iyi iOS Oyun ve Uygulamalarını Ücretsiz Yaptı

YORUMLAR