Apple iPad Air 4 Fiyatı Sızdırıldı

Apple'ın önümüzdeki günlerde tanıtması beklenen yeni nesil tableti iPad Air 4 fiyatı ile sızdırıldı. İşte konu hakkında merak edilen detaylar!

Apple iPad Air 4 Fiyatı Sızdırıldı

Apple geçtiğimiz günlerde yaptığı duyuruda 15 Eylül tarihinde düzenleyeceği yeni çevrim içi etkinliğini duyurdu. Bu etkinlikte tanıtılması beklenen ürünlerden birisi de şirketin yeni nesil tableti iPad Air 4 olarak öne çıkıyor. Apple iPad Air 4 fiyatı ile tekrar gündeme geldi.

Apple iPad Air 4 Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Söz konusu sızıntıya göre iPad Air 4'ün başlangıç fiyatı 499 dolar olacak. Tabii bu fiyatlandırmanın başlangıç varyantı için geçerli olduğunu hatırlatalım. Çeşitli depolama kapasitesi yükseltmeleri ve LTE seçimi modelin fiyatını daha da yükseğe taşıyacaktır.

iPad Air 4 Konsept Tasarım

iPad Air 4 ile ilgili söylentiler, yeni modelin tıpkı iPad Pro benzeri bir tasarım ile geleceğini ancak arkada tek kamera barındıracağını işaret ediyor. Buna ek olarak modelde Lightning konnektörü korunacak ve Face ID yerine güç tuşunda konumlandırılan Touch ID'e yer verilecek.

iPad Air 4 Konsept Tasarımı ile Kendisine Hayran Bırakıyor
MOBİL

iPad Air 4 Konsept Tasarımı ile Kendisine Hayran Bırakıyor

Son zamanlarda ortaya atılan sızıntılar dahilinde Apple, iPad Air 4 modelinde iPad Pro benzeri bir tasarıma yer vermeye hazırlanıyor. Şirketin yeni modelinin neye benzeyeceğini merak ediyorsanız iPad Air 4 konsept tasarımı merak ettiğiniz bazı detaylara ışık tutabilir.

Peki siz iPad Air 4'ten neler bekliyorsunuz? Sizce 499 dolarlık başlangıç fiyatı iyi mi yoksa olması gerekenden pahalı mı? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR