Apple, iPhone 13 Kutusuna Yeniden Şarj Kablosu Koyabilir

Phone 13 kutusunda şarj kablosu olacak iddiası teknoloji gündemini karıştırdı. Apple'ın yeni anketinde iPhone 13 beklentileri sorgulanıyor.

iPhone 13 kutusunda şarj kablosu olacak mı? Apple'ın özellikle iPhone 12 kullanıcılarını hedef alarak başlattığı yeni ankette, kutu içeriği hakkında bazı sorular soruluyor. Ayrıca kullanıcıların Face ID'den memnun olup olmadıkları da merak ediliyor.

iPhone 12 Mini ve iPhone 12 Pro Max Türkiye Çıkış Tarihi Belli Oldu
MOBİL

iPhone 12 Mini ve iPhone 12 Pro Max Türkiye Çıkış Tarihi Belli Oldu

iPhone 12 Mini ve iPhone 12 Pro Max Türkiye çıkış tarihi açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji devi Apple, resmi web sitesi üzerinden iPhone 12 Mini ve iPhone 12 Pro Max modellerinin ülkemizde ne zaman satışa sunulacağını duyurdu.

iPhone 12 serisinin lansmanı sırasında Apple, tüm iPhone 12 modellerinin ve gelecekteki iPhone'ların kutusunda bir şarj adaptörü ve EarPods olmayacağını duyurmuştu. Apple, teknoloji pazarında her zaman trend belirleyici bir marka olduğu için ortaya çıkan bazı raporlar Samsung'un bu hamleyi takip edeceğini göstermişti.

Ancak Cupertino teknoloji devi lansman sırasında söylediği yeniliğin arkasında durmayacak gibi gözüküyor. 9to5Mac tarafından hazırlanan bir rapora göre Apple, kullanıcılara kutuda gelen USB kablosunu kullanıp kullanmadıkları konusunda bazı sorular sordu. Bu, Apple'ın yaklaşan iPhone 13 modelleri için USB kablosunu yeniden kutuya koymaya hazırlandığı anlamına geliyor olabilir.

Hatırlamak gerekirse Apple, USB şarj cihazlarını kutulara koymamaya karar vermeden önce kullanıcılara bir anket yapmıştı. Şirketin geçtiğimiz günlerde başlattığı yeni anketinde ise "iPhone 13'te şarj kablosu olmalı mı?" sorusuna cevap aranıyor gibi gözüküyor.

iPhone 13 kutusunda şarj kablosu olacak mı?

Apple'ın yeni anketinde, kullanıcıların iPhone'daki Face ID'den memnun olup olmadığını da sorgulanıyor. Kullanıcılar Face ID'den memnun kalmayıp 'hayır'ı seçerse, Apple ile paylaşmak için alternatif seçenekler sunuluyor. Bu seçeneklerin arasında Touch ID olması ise Apple'ın eski teknolojilerine dönebileceğini gösteriyor. Face ID'den memnun kalmadım'ı seçen kullanıcılara gösterilen olası şıklar şu şekilde.

  • Güvenlik veya gizlilik endişeleri
  • Face ID'yi kullanmak için telefonumu elime almaktan hoşlanmıyorum
  • Yavaş performans
  • Yüzümü her durumda algılamıyor (düşük ışık, farklı açılar, uzanma, güneş gözlüğü takmak)
  • Touch ID'yi tercih ederim
  • Güvenilir değil; iPhone'un kilidini her zaman açmıyor

Bunlar hala sadece söylentiler olduğu için bir sonraki iPhone 13 modellerinin daha fazla aksesuarla gelip gelmediğini beklememiz gerekecek. Ayrıca bundan sonraki süreçte Apple'ın iPhone 13 ile MagSafe şarj cihazlarını almaya zorlayıp zorlamayacağı konusu da büyük bir şüphe uyandırıyor.

Maaşları Eksik Yatan iPhone İşçileri Yöneticilerin Ofislerini Bastı!
İNTERNET

Maaşları Eksik Yatan iPhone İşçileri Yöneticilerin Ofislerini Bastı!

Hindistan’ın Bangalore şehrinde yer alan Wistron Corp’un iPhone üretim tesisinde işçilerin maaşı uzun bir süredir eksik yatıyordu.

YORUMLAR