Apple iPhone 14 Touch ID ile Kutudan Çıkacak

iPhone 13 ailesinin tanıtımına haftalar kala ortaya atılan yeni bir sızıntıya göre, iPhone 14 Touch ID ve Face ID ikilisini bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Apple iPhone 14 Touch ID ile Kutudan Çıkacak

iPhone 13 ailesinin tanıtımına haftalar kala ortaya atılan yeni bir sızıntıya göre, iPhone 14 Touch ID ve Face ID ikilisini bir araya getirmeye hazırlanıyor. Peki iPhone 14 modellerinde yer alacak Touch ID geleneksel sensörden mi yoksa ekran altı sensörlerden mi oluşacak?

Apple iPhone 14 Touch ID ve Face ID ile Gelecek!

Mark Gurman temelli sızıntılar, Bloomberg'in yeni bülteninde yer aldı. Söz konusu rapora göre Apple, iPhone 13 modellerinde ekran içi Touch ID sensörünü test etti ancak bu sene için uygun olmayacağı yönünde kararlar alındıktan sonra bir sonraki iPhone modeline ertelendi.

Yani iPhone 14 modellerinin büyük ihtimalle hem Face ID hem de Touch ID ile birlikte geleceğini söyleyebiliriz. Aslında bu, şu sıralar gerçekten de büyük bir ihtiyaçtı. Nitekim sürekli olarak maske taktığımız şu dönemlerde Face ID sensörünü kullanmak gerçekten de deneyimi zorlaştıran detaylardan birisi.

Apple, iPhone Kullanıcılarının Galerisini Tarayacak!

iPhone 13 modelleri hakkında şimdiye kadar pek çok gelişmeye tanıklık ettik ve bazı sızıntılar gerçekten de ekran içi Touch ID sensörlerine odaklanıyordu. Buna karşın Apple'ın nasıl bir karar aldığına yönelik net bir sonuca varmak pek de kolay olmayacaktır.

Apple, Eylül 2021 tarihinde iki farklı etkinlik düzenleyecek gibi gözüküyor. Bu etkinliklerden birisinde (geçen seneki gibi bir gecikme olmazsa) iPhone 13 modelleri ile karşılaşmayı bekliyoruz ve tanıtım sırasında yeni modellerin neler sunduğunu daha net bir şekilde öğrenmeyi başaracağız.

Apple iPhone 13 Serisi Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Apple iPhone 13 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

iPhone 13 özellikleri ve fiyatı, iOS işletim sistemine sahip bir akıllı telefon satın almak isteyen pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

Sonbaharda Tanıtılması Beklenen Apple Ürünleri Neler?

  • Apple iPhone 13 Mini
  • Apple iPhone 13
  • Apple iPhone 13 Pro
  • Apple iPhone 13 Pro Max
  • Apple Watch Series 7
  • Apple AirPods 3
  • Apple iPad Mini 6
  • Apple iPad 9
  • Apple MacBook Pro 16
  • Apple MacBook Pro 14

Apple iPhone 14 Serisi Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Apple iPhone 14 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Apple tarafından üretilen iPhone 14 serisi özellikleri ve fiyatı ile dikkat çekiyor. Peki, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max olmak üzere dört farklı modelden oluşan seri neler sunuyor? Bu rehberde söz konusu telefonlara dair merak edilen soruları cevaplayacağız.

YORUMLAR