Apple, Kavisli Ekrana Sahip iPhone Geliştiriyor

Apple, en büyük rakipleri olan Samsung ve LG'nin kavisli ekrana sahip telefonlar üretmesinden sonra, bu alanda yaptığı çalışmaları hızlandırarak önümüzdeki yıl içerisinde kavisli ekrana sahip yeni iPhone modelleri çıkarmayı planlıyor.

Apple, Kavisli Ekrana Sahip iPhone Geliştiriyor

iPhone 5S ve iPhone 5C model akıllı telefonlarını piyasaya yeni çıkaran Apple'ın, yeni bir rapora göre kavisli ekrana sahip iPhone'lar geliştirdiği belirtildi.

Bloomberg'in raporuna göre 4.7 ve 5.5 inç ekrana sahip olacak 2 yeni iPhone modelinin ekranları kavisli camdan olacak. Diğer hazırlanan bir rapor ise yeni çıkarılması planlanan kavisli ekrana sahip iPhone modellerini desteklemekte.

Kaynaklardan alınan bilgilere göre Apple yeni iPhone'ları önümüzdeki yılın 3. çeyreğinde çıkarmayı planlıyor. Basınç hassasiyeti teknolojisini test eden ve geliştiren Apple'ın bu tarihten önce kavisli ekranlara sahip iPhone çıkarabilmesi muhtemel gözükmüyor.

Kavisli ekrana sahip akıllı telefonların ekranları farklı baskı ve kuvvetlere karşı daha dayanıklı ve hassas olarak geliştirilmektedir. Bu nedenle büyük teknoloji şirketleri Samsung ve LG, ilk kavisli ekrana sahip telefonları üretmiş durumdalar. Samsung'ın piyasaya sürdüğü 5.7 inç ekrana sahip Round Phone ve LG'nin piyasaya sürmeye hazırlandığı G Flex Phone'un her ikisi de en üstlerinden en aşşağılarına kadar kavisli ekrandan oluşmaktadır.

Apple çıkan haberleri ve raporları henüz onaylamamış olsa bile, en büyük rakipleri Samsung ve LG'nin bu alandaki hamlelerinden sonra mutlaka bir hamle yapacaktır.

Eski Cihazlarda iOS 7'yi Hızlandırma

YORUMLAR