Apple (Product) Red Ürünleri Covid-19 ile Mücadeleye Destek Olacak

Apple (Product) Red ürünleri ile birlikte Covid-19 ile mücadeleye destek olacağını açıkladı. İşte yapılan açıklamaya dair detaylar!

Apple (Product) Red Ürünleri Covid-19 ile Mücadeleye Destek Olacak

Apple tarafından yapılan açıklamaya göre (Product) Red ürünleri son ayların gündemi haline gelen Covid-19 ile mücadeleye destek olacak. Peki Apple (Product) Red ürünleri bu mücadeleye nasıl katkı sağlayacak? İşte detaylar!

Apple (Product) Red Ürünleri Nelerdir?

Apple'ın kırmızı renkli ürünlerinin neredeyse tamamı, (Product) Red olarak isimlendirilen bir çatı altında toplanıyor ve normal şartlar altında bu ürünlerden elde edilen gelirin bir kısmı HIV / AIDS ile mücadele eden kurumlara aktarılıyor.

Apple (Product) Red Ürünleri Covid-19 ile Mücadeleye Destek Olacak

Apple aldığı kararla birlikte 30 Eylül 2020 tarihine kadar satın alınan tüm (Product) Red ürünlerinden elde edilen gelirin bir kısmını HIV / AIDS yerine Covid-19 ile mücadeleye ayıracağını duyurdu. Söz konusu karar iPhone SE (2020) tanıtımı sırasında açıklandı.

"Apple, RED ile yaptığı iş birliği doğrultusunda, 30 Eylül tarihine kadar gerçekleşecek (Product) Red satışlarından elde edilen gelirin ilgili bölümünün yüzde 100'ünü The Global Fund tarafından oluşturulan Covid‑19 Response’a aktaracak."

Kırmızı renkli olup (Product) Red çatısı altında yer alan bazı Apple ürünleri ise şu şekilde:

- iPhone Modelleri

- iPhone Deri Kılıflar

- iPhone Silikon Kılıflar

- Watch Kayışları

- iPad Aksesuarları

- iPod Touch

- Beats Solo3 Wireless

YORUMLAR