Apple Store Satıcıları Microsoft Ürünleri Tavsiye Ederse

Apple Store satıcıları olarak giyinip satış operasyonlarında katılan eğlenceli NelkFilmz ekibi müşterilerle temas kurup Apple ürünlerini yerdiler.

Apple Store Satıcıları Microsoft Ürünleri Tavsiye Ederse

Komedi grubu NelkFilmz yeni videosunda Apple Store temalı bir çalışma gerçekleştirdi. Apple Store satıcıları olarak giyinip satış operasyonlarında katılan eğlenceli ekip müşterilerle temas kurup Apple ürünlerini yerdiler. Apple Yerine Microsoft ürünü almalarını tavsiye eden troll satıcılar mağazanın diğer satış görevlileriyle burun buruna geldiklerinde ise düğüm çözülüyor.

Apple ürünleri hakkında tavsiye dinlemeye veya şikayet bildirmeye gelen müşteriler, karşılarında satış görevlisi gibi giyinen insanların Microsoft ürünlerini tavsiye ettiklerini görünce önce şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar ve sonra dikkatle dinliyorlar. Peki sizce durum nedir? Apple ürünleri mi daha iyi yoksa Microsoft ürünleri mi size daha çok hitap ediyor?

Teknoloji dünyası ile alakalı şakalar konusunda zengin bir video arşivi olan NelkFilmz komedi ekibinin YouTube kanalında daha fazla parodi ürünlerine ulaşmanız mümkün.

Apple Store Çalışanları Moda Eğitimi Alıyor

Bill Gates: "Steve Jobs ile Asla Aynı Lig'de Olmadım"

YORUMLAR