Apple Studio Display'in Mini Led Versiyonu Haziran Ayında Gelebilir

Yakın zamanda duyurulan Apple Studio Display'in Mini Led versiyonu sandığımızdan daha yakın olabilir.

Apple Studio Display'in Mini Led Versiyonu Haziran Ayında Gelebilir

Apple Studio Display daha yeni duyuruldu ancak önemli bir isimden gelen sızıntıya göre monitör yakında mini LED teknolojisine sahip bir 'Pro' versiyonu ile adından söz ettirebilir.

Analist Ross Young, Twitter'da muhtemelen 'Studio Display Pro' olarak adlandırılacak olan Apple'ın yeni profesyonel tüketici monitörünün mini LED versiyonunun Haziran ayı kadar erken bir tarihte gelebileceğini belirtti. Görünüşe göre sızıntıyı yapan kişi "tedarik zincirlerindeki birden fazla şirketle bunu onayladı" ve "yeni ekran için panel üretiminin zaten başladığını" söyledi. Haziran olduğu söylenen çıkış tarihi WWDC 2022'deki bir lansmana işaret ediyor gibi görünüyor.

Apple Studio Display Pro İddiaları Artıyor

Apple Studio Display'in Mini Led Versiyonu Haziran Ayında Gelebilir

27 inçlik Studio Display Pro'nun Studio Display'den sadece üç ay sonra gelmesi olası görünmese de büyük bir sürpriz de olmaz. Televizyonlarda da bulunan Mini LED teknolojisinini ileri teknoloji monitörlerin geleceği olması bekleniyor.

Apple analisti Ming-Chi Kuo ise iddialara bir miktar belirsizlik getirdi. Twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Apple, maliyet endişeleri nedeniyle bu yıl yeni mini LED ürünlerini piyasaya sürmeyebilir" dedi.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorumlar kısmından düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR