Apple TV Türkiye'de

Apple TV Bilkom tarafından Türkiye'de hizmete açıldı.

Apple TV Türkiye'de

Apple TV Bilkom tarafından Türkiye'de hizmete açıldı. İndirilebilir online film arşivi oluşturmanın en kolay yolunu sunan Apple TV diğer Apple cihazlarındaki gibi iTunes üzerinden müzik ve film satınalma işlemini saniyeler içinde gerçekleştirmenizi sağlıyor. Apple TV ile iTunes üzerinden arzu ettiğiniz her şeyi izleyebilirken, Apple’ın AirPlay özelliği sayesinde iPhone, iPad ve iPod Touch’ınızdan da yayın yapabileceksiniz. Evde TV izleme alışkanlıklarını tamamen değiştirecek Apple TV; Bilkom Güvencesiyle yetkili Apple satış noktalarında ve teknomarketlerde Ocak ayında raflarda olacak.

Uzun zamandır beklenen ve geçtiğimiz ay yerli - yabancı içeriklerle Türkiye’de de yayına başlayan iTunes Store üzerinden bağlanacağınız Apple TV ile 1080p çözünürlüğünde pek çok filmi, video klibi, canlı spor müsabakalarını, haberleri, en sevdiğiniz oyunları, fotoğraf slayt gösterilerini; kısacası izlemek istediğiniz her şeyi geniş ekran televizyonunuzda kablosuz olarak oynatabileceksiniz.

Apple iCloud teknolojisinden destek alan Apple TV bir gece lambasından daha az enerji tüketiyor. Apple ID kimliğiyle iCloud kullanan tüm Apple kullanıcıları,   iCloud’a Apple TV üzerinden de erişebiliyorlar. Bu özellik ile iCloud’da saklanan tüm fotoğrafları Apple TV üzerinden ekrana yansıtmak mümkün oluyor.

Kolay bir arayüze sahip Apple TV için Bilkom dijitalyasamkocu.com internet sitesi üzerinden kullanım ile ilgili yardımcı içerikler sunuyor.

Apple TV'nin Bilkom tarafından tavsiye edilen satış fiyatı taksitli olarak KDV dahil 313 TL; peşin olarak KDV dahil 294 TL.

Sony'den CES 2013'te Ultra-HD televizyon şovu

YORUMLAR