Apple Twitter'ı App Store'dan Kaldırmakla Tehdit Etti

Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından aldığı kararlar, Apple'ı kızdırmış gibi duruyor. Twitter App Store'dan kaldırılabilir. İşte detaylar!

Apple Twitter'ı App Store'dan Kaldırmakla Tehdit Etti

Twitter tarafında sular durulmuyor. Elon Musk'ın özgür düşünce ortamı sağlamak adına başta Donald Trump'ın geri dönmesi olmak üzere aldığı bazı kararlar, tepki topluyor. Ünlü milyarderin bu akşam yaptığı bir paylaşıma göre Twitter'ı büyük bir tehdit bekliyor.

Yaptığı paylaşımda Apple'ın kendisini Twitter'ı App Store'dan kaldırmakla tehdit ettiğini söyleyen Elon Musk, büyük bir savaşa hazır olduğunu belirtti.

Apple Twitter Hesabındaki Paylaşımları Sildi

Twitter ve Apple arasındaki ipler bir hayli gerildi. Elon Musk'ın paylaşımlarının ardından Apple, sosyal medyadaki tüm paylaşımlarını sildi. Apple'ın mağaza içi satın alımlarda yaptığı %30'luk kesintiyi eleştiren Elon Musk, Fortnite'ın Apple ile olan kavgasında haklı olduğunu vurguladı.

Öte yandan bazı kullanıcılar, Apple çalışanlarının %97,5'inin ABD'deki Demokrat Parti'ye oy verdiğini gösteren bir veriyi paylaşarak, firmanın alabileceği bu kararın arkasında Cumhuriyetçi Donald Trump'ın geri dönüşü olabileceğini iddia etti.

Şimdilik Apple tarafından iddialara cevap gelmedi. Geçtiğimiz hafta, Elon Musk'ın Google ve Apple'ın alabileceği yasaklama kararlarına karşın kendi telefonlarını üretebileceği iddia edilmişti. Yeni başlayan bu gerilim, yakın zamanda Twitter'ın App Store üzerinden kaldırılmasıyla sonuçlanabilir.

Eğer Twitter Kapatılırsa Elon Musk Apple iPhone ve Android Rakibi Üretebilir
TEKNOLOJİ

Eğer Twitter Kapatılırsa Elon Musk Apple iPhone ve Android Rakibi Üretebilir

Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından sular durulmuyor. Birçok söylenti, Twitter'ın Apple Store ve Google Play Store üzerinden kaldırılacağını iddia ediyorken Elon Musk'ın böyle bir senaryoya güçlü bir cevabı olduğu ortaya çıktı.

YORUMLAR