Apple Watch’un Batarya Ömrü Artık Bir Sır Değil

Apple Watch’un fiyatları ve çıkış tarihiyle beraber batarya ömrü de açıklandı.

Apple Watch’un Batarya Ömrü Artık Bir Sır Değil

Apple Watch’un Pil Ömrü Ne Kadar Olacak? Haberimizde farklı görüşler iler sürülüyor neredeyse her kafadan bir ses çıkıyordu. Ancak artık gerçek batarya ömrünün ne kadar olacağını biliyoruz. Apple Watch’un sanılandan çok daha uzun bir pil ömrüne sahip olacağı, özellikle ne kadar kullanılırsa kullanılsın, bir gün boyunca sıkıntı yaratmayacağı iddia ediliyordu.

24 Nisan’da piyasaya çıkacak olan ve 3 farklı model fiyatlarının 350 ile 15 bin dolar arasında değişeceği belirtilen Apple Watch’un, tam şarjla 18 saat dayanacağı da açıklandı. Bu süre Apple Watch’u aşırı kullanılmazsa geçerli olacak. Hiç durmaksızın kullanılacak olan bir Apple Watch sadece 5 saat kadar işlevselliğini koruyabilecek.

Apple Watch Yeniden Tasarlandı!
MOBİL

Apple Watch Yeniden Tasarlandı!

Apple Watch için yeni tasarımlar ortaya çıktı ve farklı fiyat skalasına sahip olacak olan tüm modellerin fiyatları da değişiklik gösterecek.

Bu durum her akşam yatmadan Apple Watch’un mutlaka şarja takılması manasına geliyor. Bu durumun Apple Watch’un karizmasını ne kadar etkileyeceğini henüz bilmiyoruz. Ancak Tim Cook’a göre bu tür hassas ve küçük cihazlar için 18 saatlik pil ömrü pek de fena sayılmazmış. 

Apple Watch Ürünlerinin Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

Apple, Bugüne Kadar Üretilen En İnce MacBook'u Tanıttı

iOS 8.2, Apple Watch Desteği ile Birlikte Geldi

YORUMLAR