Apple'ın Yeni COO'su Jeff Williams Oldu

Apple'ın Yeni COO'su Jeff Williams oldu. Apple'da üst düzey görev değişikliğinin detayları haberimizde.

Apple'ın Yeni COO'su Jeff Williams Oldu

Dünyanın en değerli şirketi konumunda olan Apple’da üst düzey görevlerde değişiklik yapıldı. COO koltuğunda artık Tim Cook’un yerine 1998 yılından bu yana şirketin tedarik zinciri, servis ve desteğini yöneten Jeff Williams oturacak. Philip Schiller’ın ise sorumluluğu artırıldı.

Cupertinolu teknoloji devi Apple, 2016 yılına bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Çoğumuzun özlediği efsane isim Steve Jobs’un yerine geçen Tim Cook’tan boşalan COO koltuğuna uygun görülen isim Jeff Williams oldu. 1998’den bu yana Apple’da çalışan Jeff’in operasyonları yürütmede en iyi isim olduğunu belirten Tim Cook, Philip Schiller’ın da yeki alanının genişlediğini açıkladı. Küresel Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Schiller, bundan böyle App Store’un tüm platformlardaki (ios, watchOS, tvOS, os x) yönetimini üstlenecek.

Ayrıca 2016’da iki yeni isim Apple’a katılacak. Tor Myhren, 2016’nın ilk çeyreğinde Pazarlama İletişiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak, Johny Srouji Donanım Teknolojilerinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak.

Apple, GoPro'yu Mu Alıyor?

YORUMLAR