Aralık 2020 En Çok İndirilen Mobil Oyunlar Açıklandı

Aralık 2020’nin en çok indirilen mobil oyunları neler? Sensor Tower tarafından yayımlanan rapor ile birlikte geçtiğimiz ay en çok indirilen oyunlar belli oldu.

Aralık 2020’nin en çok indirilen mobil oyunları belli oldu. Peki, 2020 yılının aralık ayında en çok hangi mobil oyunlar indirildi? Listenin ilk sırasında son dönemin en popüler oyunu Among Us yer almayı başardı. Sensor Tower tarafından  yayımlanan rapor ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde.

Aralık 2020 En Çok İndirilen Mobil Oyunlar Neler?

Sensor Tower tarafından paylaşılan rapor ile geçtiğimiz yılın aralık ayında en çok indirilen mobil oyunları belli oldu. Liste oluşturulurken Google Play Store ve App Store uygulama mağazaları dahil edildi. Listenin ilk sırasında dünya genelinde toplam 41,2 milyon indirme sayısı ile Among Us yer aldı. Among Us, toplam indirme sayısının yüzde 17,5’ini Amerika Birleşik Devletleri’nden, yüzde 9,3’ünü ise Brezilya’dan elde etti. InnerSloth tarafından Unity oyun motoru ile geliştirilen Among Us, 15 Haziran 2018 tarihinde çıkışını gerçekleştirmişti.

Geçtiğimizin yılın aralık ayında en fazla indirilen mobil oyunlar listesinin ikinci sırasında 29 milyon indirme ile Join Clash 3D yer aldı. Supersonic tarafından geliştirilen Join Clsh 3D, toplam indirme sayısının yüzde 39,7’sini Hindistan’dan, yüzde 7’sini ise Endonezya’dan elde etti. Listenin üçüncü sırasında Sushi Roll 3D yer alırken dördüncü sırasında ise Roof Rails konumlandı. Listenin tamamı şu şekilde:

  1. Among Us
  2. Join Clash 3D
  3. Sushi Roll 3D
  4. Roof Rails
  5. Shortcut Run
  6. Garena Free Fire
  7. Call of Duty: Mobile
  8. Imposter Solo Kill
  9. Subway Surfers
  10. Tiles Hop

Aralık 2020 App Store’un En Fazla İndirilen Mobil Oyunları

  1. Call of Duty: Mobile
  2. Among Us
  3. Project Makeover
  4. Shortcut Run
  5. Sushi Roll 3D
  6. Roof Rails
  7. PUBG Mobile
  8. Roblox
  9. Stacky Dash
  10. LoL: Wild Rift

Aralık 2020 Google Play’in En Fazla İndirilen Mobil Oyunları

  1. Among Us
  2. Join Clash 3D
  3. Sushi Roll 3D
  4. Roof Rails
  5. Garena Free Fire
  6. Shortcut Run
  7. Imposter Solo Kill
  8. Tiles Hop
  9. Hitmasters
  10. Subway Surfers

Aralık 2020 En Çok İndirilen Uygulamalar Belli Oldu
MOBİL

Aralık 2020 En Çok İndirilen Uygulamalar Belli Oldu

Sensor Tower tarafından yayımlanan rapor ile beraber 2020 yılının aralık ayında dünya genelinde en fazla indirilen uygulamalar belli oldu. Listenin ilk sırasında sosyal medya platformu TikTok yer aldı.

 

YORUMLAR