A.R.O.G Filminin Oyunu 12 Yıl Sonra Ortaya Çıktı

A.R.O.G oyunu neden çıkarılmadı? Oyun görselleri, Cem Yılmaz'ın canlandırdığı "Arif Işık" karakterini ön plana çıkarıyor.

A.R.O.G oyunu neden çıkarılmadı? Cem Yılmaz'ın yaklaşık 13 yıl önce beyaz perdeye sunduğu  A.R.O.G filminin oyun görselleri ilk defa gün yüzüne çıktı. Oyun geliştiricisi Mevlüt Dinç tarafından paylaşılan görseller, Cem Yılmaz'ın canlandırdığı "Arif Işık" karakterini ön plana çıkarıyor.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği ve 12 yıl önce vizyona giren A.R.O.G filminin oyunu ilk defa paylaşıldı. Belirli bir dönem Türkiye Dijital Oyunlar Federasyonu Başkanı olan ve aynı zamanda oyun geliştiricisi olarak tanınan Mevlüt Dinç, A.R.O.G filmi için hazırladığı oyunun görsellerini paylaştı.

A.R.O.G oyunu neden çıkarılmadı?

"12 yıl önce Sobee'yi Telekom'a sattıktan sonraki ilk projem sevgili Cem Yılmaz'ın A.R.O.G filminin oyununu yapmaktı" ifadelerini kullanan geliştirici, yine de açık kapı bırakmayı ihmal etmedi. "Projeyi hayata geçiremedik, inşallah bir dahaki sefere. Herkes AROG filmini sorunca paylaşmak istedim, umarım mahsuru yoktur" ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz'ın popüler filminin oyun olmasıyla ilgili detayları "Hayat Bir Oyun" isimli kitabında paylaştığını da aktaran Mevlüt Dinç, yeni bir film için oyun yapmaya hazır olduğunu şeklinde bir açıklamaya yer verdi.

Erşan Kuneri oyuncu kadrosu açıklandı

Tüm bunlara ek olarak Cem Yılmaz'ın son zamanlarda Netflix için Erşan Kuneri dizisi hazırladığını biliyoruz. Dizinin izleyicilerin isteğine göre şekilleneceğini ifade eden Yılmaz, Erşan Kuneri yapımıyla ilgili çok fazla ayrıntı paylaşmış değil Ancak geçtiğimiz haftalarda sitcom tarzında bir dizi olması beklenen Erşan Kuneri'nin dizi kadrosu belli olmuştu.

Cem Yılmaz, daha önceki filmlerde de birlikte çalıştığı isimleri Erşan Kuneri dizisine dahil etmiş durumda. Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Zafer Algöz'ün yer alacağı Netflix dizisi, oyuncu kadrosuyla geniş bir kitleye hitap edecek.

Erşan Kuneri sayesinde ilk kez kendi dizisini yapacağını ifade eden Cem Yılmaz, "Sezon tasarımıyla yapılmış bir şey olacak. Eğer ilk sezon tutarsa neden bir sekiz bölüm daha yapmayalım. İçinde sürpriz formatlar da barındıran bir komedi şovu olacak" şeklinde konuşmuştu.

12 yıl önce geliştirilen ancak hangi sebeple iptal edildiği bilinmeyen A.R.O.G filminin oyunu görsel açıdan hiç fena gözükmüyor. Peki ya siz A.R.O.G oyununu nasıl buldunuz? Görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin. 

Netflix Spotify Dizisinin Oyuncuları ve Yayın Tarihi Belli Oldu
İNTERNET

Netflix Spotify Dizisinin Oyuncuları ve Yayın Tarihi Belli Oldu

Netflix, Spotify dizisi ile dijital müzik platformunun hikayesini konu almaya hazırlanıyor. Facebook ve Apple gibi şirketlerin yükseliş hikayelerini konu alan filmlerin ardından gelecek yapım, seyircilerin karşısına öncekilerden farklı olarak dizi halinde çıkacak.

YORUMLAR