Artık Pokemon Haberi Görmek İstemiyorsanız Chrome Çaresini Buldu

Pokemon GO ile olmayanlar için medya bir kabusa dönüşmüş durumda. Ancak panik yapmayın, bir Chrome eklentisi tüm Pokemon GO haberlerini engelleyebiliyor.

Artık Pokemon Haberi Görmek İstemiyorsanız Chrome Çaresini Buldu

Biliyoruz, Pokemon GO haberi görmekten oldukça sıkılmış olmalısınız. Hele oyunla ilgisi olmayanlar için durum bir kabusa dönüşmüş durumda. Ancak panik yapmayın, bir Chrome eklentisi olan PokeGone tüm Pokemon GO haberlerini engelleyebiliyor.

Medyanın hepsini kontrol etmek mümkün değil. Bu yüzden önümüze konan haberleri çaresiz görmeden geçemiyoruz. Zaten ilgi alanımız olmayan konuların ya da olayların manşetleri kaplaması da son derece can sıkıcı olabiliyor. Son zamanlarda tüm medya bağlantılarında Pokemon GO içeriğinin patlama yapmasını talip eden sevindirici bir haber geldi. Uygulama geliştirici Jamie Farrelly PokeGone eklentisini Chrome tarayıcılar için geliştirdi. PokeGone eklentisi takip ettiğiniz sayfalarda Pokemon GO haberlerini gizliyor ve algınızın bu konuya kaymasını engelliyor.  

Eklentiyi kullanmak çok kolay. Eklenti her zaman olduğu gibi Chrome tarayıcınızın sağ üst kenarına yerleşiyor ve etkinleştirildiği zaman “yumuşak-saldırgan-acımasız” seçenekleriyle içerikleri filtreliyor.

Eğer siz de Pokemon GO’dan içinizin daraldığına inanıyorsanız PokeGone tam size göre bir eklenti. Eklenti yüzde 100 etkinlik sağlayacağını iddia etmiyor ancak son drece başarılı sonuçlar almayı da başarıyor.

Pokemon GO'da Oyuna Başlar Başlamaz Pikachu Nasıl Yakalanır?

Akıllı Girişimciler Pokemon Go'yu Fırsata Çevirdi

Pokémon GO Rehberi ve Son Dakika Pokémon GO Haberleri

YORUMLAR