Artık Resmi: Microsoft 30 Eylül'de Büyük Bir Bomba Patlatacak

Microsoft büyük bir duyuru için davetiyeler göndermeye başaldı, detaylar yazımızda

Artık Resmi: Microsoft 30 Eylül'de Büyük Bir Bomba Patlatacak

Bir süredir ortalarda dolanan Windows 9 söylentileri çok kısa bir süre sonra gerçeğe dönüşecek gibi. Microsoft 30 Eylül tarihinde San Francisco'da düzenlenecek bir Windows etkinliği için davetiyeleri göndermeye başladı. Microsoft bu davetiyede Windows 9'un adına resmi olarak değinmemiş olsa da duyuruda Windows'un geleceği hakkında bilgiler paylaşacağını belirtiyor.

Microsoft'un "Windows'un geleceği" ile kastettiği şeyin Windows 9 olabilmesi ise büyük bir ihtimal. Çünkü özellikle son birkaç aydır yeni Windows versiyonu olacak olan Windows 9 ile ilgili söylentiler, ekran görüntüleri ve video sızıntıları internette yer almaya başlamış, Microsoft'un büyük bir hazırlık içerisinde olduğunun ipuçları paylaşılmıştı. Hatta tam olarak 30 Eylül tarihinde Microsoft'un Windows 9'u duyuracağı bilgisi bile bu sızıntılar arasında yer almıştı. İşte bu söylentiler ve sızıntılar bir araya geldiğinde karşımıza Windows 9 çıkabilme olasılığının yüksek olduğu söylenebilir.

Daha önce ortaya çıkan söylentilerden bir kısmı da Windows 9 için bir önizleme sürümünün bu tarihte yayınlanacağı ile ilgiliydi. Bu nedenle sadece ekran görüntülerinden oluşan bir sunum yerine detaylı bir Windows 9 incelemesi yapma fırsatı da kullanıcıları bekliyor olabilir.

Windows 9 Çıkmadan Önce Sızan Tüm Bilgiler

YORUMLAR