Ashampoo Burning Studio 14 Yayınlandı

Popüler Alman yazılım geliştiricisi Ashampoo, bugün itibarıyla CD/DVD yazma uygulamasının yeni sürümü olan Ashampoo Burning Studio 14'ü duyurdu. Dünya genelinde milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilen ve kullanılmakta olan bir yazılım olan Ashampo

Ashampoo Burning Studio 14 Yayınlandı

Popüler Alman yazılım geliştiricisi Ashampoo, bugün itibarıyla CD/DVD yazma uygulamasının yeni sürümü olan Ashampoo Burning Studio 14'ü duyurdu. Dünya genelinde milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilen ve kullanılmakta olan bir yazılım olan Ashampoo Burning Studio, 27 Kasım 2013 tarihinde yeni sürümü Ashampoo Burning Studio 14 ile kullanıcılarına merhaba demiş oldu.

Yeni sürümüyle birlikte kullanıcılara kendi veri, müzik, video ve fotoğraf CD/DVD'lerini hazırlayabilmeleri için birçok yeni özellik ve seçenek sunan program, eskisine göre çok daha kolay kullanımlı ve güvenilir.

Önceki Ashampoo sürümü olan Ashampoo Burning Studio 12 ile karşılaştırıldığı zaman görülen tek değişiklik sadece sürüm numarasının artmış olması değil. Öyle ki Ashampoo Burning Studio 14 üzerinde performans konusunda gözle görülür bir artış olduğu ilk kullandığınız anda bile açıkça hissediliyor ve geliştirilen yeni kullanıcı arayüzü de eskisine göre çok daha kolay kullanımlı ve kullanışlı.

Ashampoo CEO'su Sebastian Schwarz konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Ashampoo sadece dijital kaynaklar aracılığıyla yazılım dağıtan ve 1999 yılında kurulan bir şirket. Bu tam 14 yıl önceydi. Bazı kültürlerde şanssız olduğuna inanılan 13 rakamını atlayarak 14 sürümümüzle devam etmeye karar verdik." sözlerine yer verdi.

Dünya genelinde 30 milyondan fazla kayıtlı kullanıcı tarafından kullanılmakta olan Ashampoo Burning Studio'nun yeni sürümü üzerinde dikkat çeken yenikler arasında:

  • Yeni tasarım
  • Yenilenmiş çok daha hızlı navigasyon menüsü
  • İşlevsellik ve kullanılabilirlik geliştirmeleri
  • Şifrelenmiş diskleri yazabilmek için yeni modül
  • Yazma işlemi sırasında otomatik albüm kapağı çekme
  • Tek tıklamayla taşınabilir disk yedekleme

yer almaktadır. Ashampoo Burning Studio 14 sürümünü Tamindir.com aracılığıyla hemen indirerek, programı 30 gün boyunca ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

"OK Google" diyerek Chrome Üzerinde Arama Yapmaya Ne Dersiniz?

YORUMLAR