Ashampoo WinOptimizer 11 Yayınlandı

Popüler sistem bakım aracı Ashampoo WinOptimizer'ın son sürümü olan WinOptimizer 11, bugün itibarıyla kullanıcılarla buluşuyor. Bilgisayar kullanıcıları için birçok farklı sistem bakım aracını bir araya toplayan program, birçok yenilikle birlikte görücüy

Ashampoo WinOptimizer 11 Yayınlandı

Popüler sistem bakım aracı Ashampoo WinOptimizer'ın son sürümü olan WinOptimizer 11, bugün itibarıyla kullanıcılarla buluşuyor. Bilgisayar kullanıcıları için birçok farklı sistem bakım aracını bir araya toplayan program, birçok yenilikle birlikte görücüye çıkıyor.

WinOptimizer 11 Nedir ve Neler Yapar?

Bilgisayar bakım uzmanı olarak nitelendirebileceğimiz WinOptimizer 11 sayesinde bilgisayarınızın sabit diski üzerinde kendinize ekstra depolama alanı yaratabilir, bilgisayarınız üzerinde yer alan hataları düzeltebilir, sistem performansınızı artırabilir, gizliliğinizi daha etkili korumak için ekstra seçeneklere sahip olabilir ve kullanmakta olduğunuz Windows işletim sistemini ihtiyacınız doğrultusunda özelleştirebilirsiniz.

Bilgisayarlarının bakıma ihtiyacı olduğunu düşünen birçok kullanıcı, bunu kendilerinin yapamayacaklarını ve karışık bir iş olduğunu düşündükleri için yüksek ücretler ödeyerek bilgisayarlarını teknik servislere götürmektedirler. Halbuki Ashampoo WinOptimizer 11 ile bilgisayar bakımı yapmak sadece bir tıklama kadar uzağınızdadır. Herhangi bir teknik bilgisi olmayan bir bilgisayar kullanıcısı için bile etkili bir bilgisayar bakımı çözümü sunan program, sadece tek bir tıklamayla sisteminizi tarar ve gerekli sistem optimizasyonunu otomatik olarak yapar.

Live-Tuner özelliği sayesinde sisteminizin çok daha hızlı ve stabil bir şekilde çalışmasına olanak sağlayan yazılım, ayrıca içerisinde yer alan diğer güzel bir özellik olan Game Booster sayesinde tüm bilgisayar oyuncuları için ekstra bir performans artışı sağlamaktadır. Sadece tek bir tıklamayla hem genel sistem performansınızı hem de genel oyun performansınızı artırabileceğiniz yazılım gerçekten oldukça etkilidir.

Tüm bu saymış olduğumuz özelliklerin dışında daha birçok sistem bakım aracını ve özelliği bir arada sizlere sunan WinOptimizer 11'i aşağıda yer alan bağlantı yardımıyla hemen bilgisayarlarınız üzerine indirerek hemen deneyebilir ve ekstra özelliklerini keşfetmeye başlayabilirsiniz.

Ashampoo WinOptimizer 11 Özellikleri:

  • Ekstra depolama alanı yaratır
  • Bilinen Windows hatalarını giderir
  • Bilgisayarınızın her zaman ilk günkü gibi çalışmasını sağlar
  • İnternet izlerini ve geçmişini silerek çevrimiçi gizliliğinizi korur
  • Hassas verilerizi yedekler veya kalıcı olarak siler

Ashampoo WinOptimizer 11 Yenilikleri:

  • Tüm modüller üzerinde daha az sistem gereksinimiyle daha yüksek performans
  • Daha iyi sonuçlar için geliştirilen temizleme algoritması
  • Sadece tek bir tıklamayla oyun performansınızı geliştirebilme şansı
  • Sistem üzerinde yer alan kullanıcılar için eksta ve gelişmiş ayarları
  • Tüm donanımlarla ilgili kapsamlı sistem bilgisi

YORUMLAR