Aşk Emojileri Ne Anlama Geliyor?

Aşk emojilerini ilişki koçu Laurel House yorumladı. Hangi emojinin ne anlama geldiğini açıkladık.

Tüm dünyada popüler olarak kullanılan ve mesajlara duygu katmayı sağlayan emojileri ilişki koçu Laurel House yorumladı. House, karşı cinsin size gönderdiği emojinin hangi anlamlarda olabileceğini dile getirdi. İşte detaylar:

Cosmopolitan dergisinde yazılan bir yazıda aşk emojilerini anlatan ve bu konuda insanlara yardımcı olan ilişki koçu Laurel House, pek çok türde emojinin ne anlama geldiğini açıkladı. Lafı fazla uzatmayalım ve ilk emoji ile anlatmaya başlayalım:

Gözleri Kalpli Emoji

Attığınız bir mesajdan veya o anki durumdan memnun olduğunu gösteren bu emojiyi gördüğünüz anda rahatlayabilirsiniz. Çünkü bu emoji karşınızdaki kişinin konuştuğunuz konudan mutlu olduğu anlamına geliyor.

Kalp Atış Emojisi

Flörtünüze veya sevgilinize attığınız mesajlar onu heyecanlandırıyor ve sizinle konuşmaktan gayet mutlu. Özellikle bu emojiyi kullanıyorsa  sohbetinizin gidişatından bir hayli memnun. Yani bu emojiyi görürseniz her şeyin gayet normal olduğunu anlamalısınız.

 

Öpücük Atan Emoji

Karşıdaki kişinin size olan sevgisini gösteren bu emoji bazen de yaramazlık yapma isteğinden kaynaklanıyor olabilir. Ancak genel anlamda pozitif bir işaret olduğunu bilmenizde yarar var.

Sarı Kalp Emojisi

Eğer karşınızdaki kişiyle bir süredir konuşuyor ve size sürekli sarı kalp atıyorsa, yeni bir ilişkiye hazır değil ancak sizinle arkadaş kalmak istiyordur. Fakat yeni tanıştıysanız ve bu emojiyi görüyorsanız sohbet gayet iyi bir şekilde ilerliyordur.

Kırmızı Kalp Emojisi

Konuştuğunuz ana bağlı olarak farklı şekilde yorumlanabilir. Bu emojiyi gerçek, dramdan uzakta veya mutlu bir aşk olarak yorumlayabilirsiniz. Dediğimiz gibi o anki sohbet gidişatına dikkat etmeniz gerekiyor.

LinkedIn GIF Özelliğini Duyurdu!
İNTERNET

LinkedIn GIF Özelliğini Duyurdu!

GIF çılgınlığına LinkedIn de katıldı.

Snapchat’in Bir Özelliği Daha Instagram’a Uyarlanıyor
SOSYAL MEDYA

Snapchat’in Bir Özelliği Daha Instagram’a Uyarlanıyor

Facebook, son yıllarda Snapchat’e ait pek çok özelliği kopyalayarak kendi platformlarında (özellikle Instagram’da) kullanmaya başlamıştı.

Apple'dan Engellilere Emojili Destek
TEKNOLOJİ

Apple'dan Engellilere Emojili Destek

Duygu ve düşünce bildirmek için mesajlaşmaların vazgeçilmezlerinden olan emojilere Apple'dan farklı bir destek geldi. Engelli vatandaşlara dikkat çekebilmek adına Apple, 13 farklı emoji taslağını Unicode Konsorsiyum’a sundu.

YORUMLAR