Aşk-ı Memnu Yeniden Çekiliyor: Peki Bihter'i Kim Oynayacak?

Dizisi ile büyük ilgi gören Aşk-ı Memnu, son gelen bilgilere göre beyaz perdeye uyarlanıyor. Bihter karakterine can verecek oyuncu da belli oldu. İşte detaylar!

Farah Zeynep Abdullah, en son Bergen filmiyle büyük bir ilgi toplamıştı. Film, gişe rekorları kırdıktan ve yoğun ilgi gördükten hemen sonra Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney+'ta yayınlanmaya başladı.

Bugün gelen bilgilere ve Birsen Altuntaş'ın haberine göre Farah Zeynep, yeni bir bomba film ile karşımıza çıkacak.

Yeni Bihter: Farah Zeynep

Son olarak Bergen'le büyük başarı yakalayan Farah Zeynep Abdullah, yeni büyük bir proje ile karşımıza çıkıyor. Neredeyse tüm dünyayı etkisi altına alan Aşk-ı Memnu hikayesi 1900'lü yılların atmosferinde izleyici ile buluşacak.

Beyaz perdeye uyarlanacak olan filmin adı ise "Bihter" olarak belirlendi. Dijital bir platforma yapılacak olan filmin cast görüşmeleri devam ederken sadece Bihter rolüyle Farah Zeynep Abdullah'ın olacağına dair iddialar dolaşıyor. TAFF Pictures imzalı filmin senaryosu ise Merve Göntem'e ait.

Hazır yeri gelmişken, dizinin hafızalara kazınan o sahnesine tekrar bir bakış atalım:

Şahsiyet Dizisinin 2. Sezon Oyuncu Kadrosu ve Konusu Belli Oldu
Sinema

Şahsiyet Dizisinin 2. Sezon Oyuncu Kadrosu ve Konusu Belli Oldu

İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan internet dizisine dair oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Şahsiyet dizisinin 2. sezon oyuncu kadrosu, konusu ve çekim tarihi belli oldu.

Ata Demirer'in Disney Plus Filmi Bursa Bülbülü'nden Yeni Fragman!
İNTERNET

Ata Demirer'in Disney Plus Filmi Bursa Bülbülü'nden Yeni Fragman!

Disney Plus ülkemize özel içeriklerine devam ediyor. Hizmetin yeni orijinal filmi Bursa Bülbülü için geri sayım sürüyor.

YORUMLAR