Aslında Apple, iPhone 6s'in Çıkış Tarihini ve Bütün Özelliklerini Açıkladı

WWDC 2015 Konferansında Apple, satır aralarında iPhone 6s'i tanıttı.

Aslında Apple, iPhone 6s'in Çıkış Tarihini ve Bütün Özelliklerini Açıkladı

Apple WWDC 2015 Konferansında iOS 9 ‘u açıkladı ve özelliklerini alt alta sıraladı. Asında Apple tüm bu açıklamalar sırasında satır arasında iPhone 6s'i anlatıyordu.

WWDC 2015 Konferansının satır araları dikkatli okunduğunda, uzun zamandır hakkında dedikodular çıkan ve konfigürasyonu hakkında spekülasyonlar yapılan iPhone 6s’in tanıtıldığını görebiliyoruz.

iOS 9 ile gelecek olan özellikler iPhone 6  ve iPhone 6 Plus’u elbette ilgilendiriyor. Ancak Eylül ayında çıkacak olan işletim sisteminin aslında iPhone yeni nesil telefonlarında 6s serisiyle başlayabileceği de bir alt mesaj olarak veriliyor. Apple, WWDC 2015’de iPhone serisine eklemesi mümkün olan yeni telefonları hakkında konuşmadı, ancak onların neler yapabileceği hakkında çok fazla ipucu verdi. Yenilenen Siri daha verimli hale getirilirken, güç tasarruf modu, çoklu ekran desteği iPhone 6s’in başlıca özellikleri olacak.

WWDC 2015 Konferansında benim kanımca sadece yeni bir işletim sistemi tanıtılmadı. Apple’ın bu sene çıkarması kaçınılmaz olan iPhone 6s’in de tanıtımı yapıldı. Belki telefonun fiziksel özelliklerinden bahsedilmedi, ancak neler yapabileceği hakkında kesin bilgilere de ulaşmış olduk. Eylül ayında iPhone 6s’in gelmesi artık kaçınılmaz görünüyor.

Apple, iOS 9'u Tanıttı!

Küçük iPhone Tutkunlarına Müjde, 4 inçlik iPhone 6c Geliyor

Telefon Operatörlerinden Biri iPhone 6s’in Çıkış Tarihini Sızdırdı

YORUMLAR