Asphalt 8: Airborne Artık Ücretsiz!

Gameloft'un yayınladığı son güncelleme ile Asphalt 8 artık ücretsiz olarak oynanabiliyor. Oyunu indirmek için yazımızdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Asphalt 8: Airborne Artık Ücretsiz!

Android ve iOS telefon ve tabletler için çıkarılmış en kaliteli yarış oyunu olarak nitelendirilebilecek Asphalt 8: Airborne artık ücretsiz olarak indirilebiliyor! Asphalt 8 sunduğu olağanüstü grafik kalitesi, heyecanlı ve sürükleyici oyun yapısı, çılgın akrobatik hareketler yapmamızı sağlayan fizik motoru, dünyanın en iyi arabalarının lisanslı olarak oyunda yer alması ve kolay kontrolleri sayesinde oyundan alınan keyfin baltalanmaması gibi özellikleri ile rakiplerinin bir basamak üzerine çıkmış ve mobil oyun piyasasında kendisine değişmez bir yer edinmişti. Asphalt 8 Airborne bu başarısı sayesinde çıkışından kısa bir süre sonra milyonlarca kullanıcı tarafından indirilmiş ve oynanmaya başlamıştı.

İlk aşamada oyunun kalitesi göz önüne alındığında düşük bir fiyatla satılmış olan oyun artık bütün kullanıcılar tarafından Google Play Store veya iTunes üzerinden telefon veya tabletlerine ücretsiz olarak indirilebilecek ve oynanabilecek. Oyunun geliştiricisi Gameloft yayınladığı son güncelleştirme ile oyunu ücretsiz hale getirmenin yanında oyunu daha çok cihazla uyumlu hale getiriyor ve birçok hatayı da yamalıyor.

Ücretsiz olarak Asphalt 8 indirmek ve hemen oynamaya başlamak için bu bağlantıları kullanabilirsiniz:

PES 2014 için PC Demosu Yayınlandı

YORUMLAR