Assassin's Creed 3 Satış Rekoru Kırdı

Ubisoft’un Ekim ayının sonlarına doğru piyasaya sunduğu yeni Assassin’s Creed oyunu Assassin’s Creed 3 için Ubisoft tarihinin en iyi oyunu olarak bahsediliyordu. Söylendiği gibi de oldu ve hatta Assassin’s Creed 3 sadece en iyi oyun olmakla kalmadı Ubisof

Assassin's Creed 3 Satış Rekoru Kırdı

Ubisoft’un Ekim ayının sonlarına doğru piyasaya sunduğu yeni Assassin’s Creed oyunu Assassin’s Creed 3 için Ubisoft tarihinin en iyi oyunu olarak bahsediliyordu. Söylendiği gibi de oldu ve hatta Assassin’s Creed 3 sadece en iyi oyun olmakla kalmadı Ubisoft’a en çok kazandıran oyun olarak da tarihe geçti.

Yapılan açıklamaya göre Assassin’s Creed 3, Ubisoft tarihinin en hızlı satan oyunu olarak tarihe geçmeyi başardı. Ubisoft’un yaptığı resmi açıklamada verilen rakama göre Assassin’s Creed 3 tüm dünyada 7 milyon adet satarak Ubisoft tarihinin en hızlı satan oyunu unvanını kazandı.

Assassin's Creed 3 - Boston Massacre Oynanış Videosu
OYUN

Assassin's Creed 3 - Boston Massacre Oynanış Videosu

Ubisoft tarafından geliştirilen ve oyun dünyasında bir fenomen haline dönüşen Assassin’s Creed serisinin yeni jenerasyon oyunu Assassin’s Creed 3 hayranlarını heyecanlandırmaya devam ediyor.

Bunun yanı sıra Assassin’s Creed 3 serinin bir önceki oyunu olan Assassin’s Creed: Revelations’a göre iki kat daha fazla başarıya sahip oldu. Gerek oyunda geçirilen süre, gerek oyun içinde yapılan eylemler, gerekse multiplayer bazında sahip olduğu rakamlar ile bir önceki oyununun sahip olduğu verileri ikiye katlayarak yapımcısının yüzünü güldürmeyi başardı.

YORUMLAR