Assassin's Creed 3 Ücretsiz Oluyor!

Ubisoft, ücretsiz olarak vereceği son oyunun Assassin's Creed 3 olduğunu duyurdu. İşte ayrıntılar:

Assassin's Creed 3 Ücretsiz Oluyor!

Ubisoft, 30. kuruluş yılını kutlamak adına E3 2016'dan beri ücretsiz oyunlar dağıtıyordu. Bu kampanyanın son ayına girdiğimiz bugün, şirket ücretsiz olarak vereceği son oyunun Assassin's Creed 3 olduğunu duyurdu.

Assassin's Creed 3, 2012 yılında PC, PS3, Xbox 360 ve Wii U için piyasaya sürülmüştü. Serinin takipçilerinin çok sevdikleri Altair ve Ezio'dan sonra karşımıza başka bir karakter ile çıkan şirket, Connor Kenway (Ratonhnhaké:ton)'un hikayesini bizlere anlatmıştı. Amerikan Devrimi yıllarında geçen oyun, bu sefer ana karakterin kişisel bir intikam hikayesini anlatmıyor, özgürlük için savaşan Conor'a odaklanıyordu. Dahası seride daha önce gördüğümüz Desmond Miles için de önemli hikaye detayları içeriyordu.

Her ne kadar Assassin's Creed serisinin en sevilen oyunu olmasa da, Assassin's Creed 3, Steam'de halihazırda 45,99TL gibi bir fiyatla satılan bir oyun. Oyunu 7 Aralık itibariyle ücretsiz olarak indirebilmek için bir UPlay hesabınızın olması yetiyor. Assassin's Creed 3'ün resmi olarak ücretsiz olmasının ardından, UPlay üzerinden oyunu kütüphanenize ekleyebilir ve dilediğiniz gibi oynayabilirsiniz. 

Ubisoft Bizi 30 Gün Boyunca Bedava Oyun Yağmuruna Tutacak

YORUMLAR