Assassin's Creed 3'ün Çıkış Tarihi Ertelenebilir

Assassin's Creed 3'ün Çıkış Tarihi Ertelenebilir

Assassin's Creed 3'ün Çıkış Tarihi Ertelenebilir

Normal şartlar altında 30 Ekim 2012 tarihinde piyasada olması beklenen Assassin’s Creed 3 için bir erteleme gelebilir. Yaklaşık olarak 3 yıldır geliştirilmekte olduğu bilinen Assassin’s Creed 3 seriye yeniden can katacak yepyeni jenerasyona sahip bir yapım olarak biliniyor. İkinci oyunu ile birlikte kendini dünyada bir marka haline getiren Assassin’s Creed serisinin bu yeni oyunu ile her şey değişti artık kendi içinde klişe bir oyundan çok daha fazlası olan Assassin’s Creed 3 sil baştan hazırlanan bir yapım.

Yepyeni bir kahraman ile oyun dünyasına iddialı bir çıkış yapmayı amaçlayan Assassin’s Creed 3’ün şimdilerde bir erteleme yiyeceği konuşuluyor. Edinen bilgilere göre oyun için verilen çıkış tarihi Playstation 3 ve Xbox 360 için…

Oyunun PC sürümünün ise daha sonra çıkacağı söyleniyor. Bu söylentinin kaynağı dünyanın önemli oyun inceleme merkezlerinden birisi olan Eurogamer’ın ta kendisi. Eurogamer’ın iddiasına göre Assassin’s Creed 3’ün PC sürümü kasım ayı içerisinde çıkış yapacak Wii U versiyonun çıkış tarihi ise hala belirsizliğini koruyor.

Bu söylentinin gerçeklik payı olabilir çünkü hatırlayacaksınız bundan bir önceki Assassin’s Creed oyunu olan Assassin’s Creed: Revelations içinde aynı taktiği uygulayan Ubisoft neden yeni oyunu içinde bunu yapmasın. Kulağa mantıklı gelen bu söylentiden sonra şimdi Ubisoft’un yapacağı açıklama bekleniyor. Muhtemelen bir açıklama yapmayacak olan Ubisoft oyunu erteleyeceği zaman oyuncularda sürpriz etkisi yaratmayacaktır.

 Yeni nesil grafik motoru ile hazırlanan Assassin’s Creed 3 yılın merakla beklenen yapımları arasında yer alıyor. Oyunda karakterimiz dahil her yenilendi. 18. Yüzyılda geçen yapımda Connor adında bir Amerikalıyı kontrol ediyoruz ve ülkeyi kuşatan düşmanlara karşı özgürlük mücadelesi vereceğiz. Anlayacağımız yeni oyunumuz Ezio’nun ki gibi kişisel bir macera değil.

YORUMLAR