Assassin's Creed 4 Çin'de mi Geçecek?

Ubisoft’un en büyük oyun serisi olarak bilinen Assassin’s Creed serisinin son oyunu bildiğiniz gibi Amerika sınırları içerisinde geçiyordu. Assassin’s Creed 3 ile Ubisoft tarihinin en iyi yapımı olmayı başaran serinin bir sonraki oyunu da diğerleri gibi m

Assassin's Creed 4 Çin'de mi Geçecek?

Ubisoft’un en büyük oyun serisi olarak bilinen Assassin’s Creed serisinin son oyunu bildiğiniz gibi Amerika sınırları içerisinde geçiyordu. Assassin’s Creed 3 ile Ubisoft tarihinin en iyi yapımı olmayı başaran serinin bir sonraki oyunu da diğerleri gibi merakla bekleniyor. Şimdilik oyun için indirilebilir içerikler yayınlanmaya başladı ama yeni bir oyun duyurusu ne zaman yapılacak merak konusu.

Tahmin edilene göre Assassin’s Creed 3’ün devam edeceği bir devam oyunu bizleri bekleyen bir sonraki Assassin’s Creed oyunu olacak. Aslında bu neslin son Assassin’s Creed serisinin Assassin’s Creed 3 olduğunu söyleyebiliriz. Muhtemel adı Assassin’s Creed 4 olması beklenen ve baştan aşağı yeni bir hikaye anlatacak olan serinin bu yeni oyunun nerede geçeceğine dair iddialar devam etmekte.

Daha önce Brezilya’da geçeceği ortaya atılan Assassin’s Creed 4’ün şimdilerde ise adı Çin ile anılmakta. Uzak doğuda geçen bir Assassin’s Creed oyunu aslında hiç fena olmazdı. Hepimiz yeni oyunu sabırsızlıkla bekliyoruz, her nerede geçerse geçsin yine harika bir yapım olacağı kesin.

YORUMLAR